FASHION GURU

Koliko ima tkanine na sebi, Ivana Knoll mogla bi njome obrisati tek prašinu u dnevnoj, no ziher ju je zapratilo udruženje kamiondžija iz Čečenije

  • 05.12.2022 u 15:51

  • Bionic
    Reading

    Najpoznatija hrvatska navijačica bez sumnje je Ivana Knoll, čije su fotografije posljednjih dana obišle svijet, a narastao joj je i broj pratitelja na Instagramu. Vatrena crnka i dalje je u Dohi te iz utakmice u utakmicu pokazuje sve oskudnije modne kombinacije

    S jedne strane imamo bivšu predsjednicu u nošnji, a s druge polugolu nogometnu posvudušu - ne znam na koju sam ponosniji. Djevojka iz susjedne države dobila je epitet najvatrenije navijačice naših Vatrenih. Doduše, ja sam mislio, a tako su me učili, da biti vatreni navijač znači bodriti svoj tim s manirima. Ipak, pratio sam veslanje, a tamo su svi pristojni...

    Kako odmiče prvenstvo, svaki lajk je dobro došao, pa su tako i krpice na Knollici sve manjih kvadratića. Prvo je došla u dugoj kikljetini, tj. stolnjaku, a dobro da on nema fleka na sebi jer bi izgledao kao da je iz izašao iz zagorske kleti.

    Nova utakmica - novi stolnjak. Naravno, u skupom Katru štednja je bitna pa je i manje materijala na haljini. To baš i nije bila najbolja odluka jer joj je kipjelo gdje god je stiglo, od poprsja pa do butina. Sigurno se sašila koji mjesec prerano, ali to nije bitno jer su slike na instaču besprijekorne.

    • +14
    Ivana Knoll na utakmici protiv Kanade Izvor: Profimedia / Autor: OZAN KOSE / AFP / Profimedia

    Drago mi je da je djevojka sigurna u sebe i u tom stajlingu još je nekako mogla ispasti pristojna prema domaćinu, ali zašto kad su Balkanci uvijek u pravu i sve mogu, zašto da se poštuju pravila neke države? Odlučila je tako na treću utakmicu doći još oskudnije odjevena – u grudnjaku. Siguran sam da je ubrala koji lajk i zapratilo ju je udruženje kamiondžija iz Čečenije, a i fotkali su je svi. Baš čudno, tko ne bi slikao polugolu djevojku u tipičnoj muslimanskoj državi sa strogim pravilima odijevanja?

    • +29
    Ivana Knoll na utakmici protiv Belgije Izvor: Profimedia / Autor: OZAN KOSE / AFP / Profimedia

    Niti zadnji u nizu stajlinga nije za bacanje, nije doduše za stolnjak, ali koliko ima tkanine, njome bi se mogla eventualno obrisati samo prašina u dnevnoj… Jedini minus cijele ove razigrane kombinacije su čarape - i to preko koljena - a koje mi izgledaju kao da su za osobe s problemima s venama.

    • +18
    Ivana Knoll na utakmici s Japanom Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

    Djevojka željna senzacije, koliko sam pročitao, kritizirala je i nogometno prvenstvo i državu u kojoj je gost - vrlo mudro od doktorice znanosti, toliko mudro da je od sljedeće sezone očekujem u žiriju 'Supertalenta', ipak ima više folovera nego svi oni skupa.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.