vječan model

Ako ćete ovog ljeta kupiti jedan par sandala, onda se isplati da to budu baš ove

19.06.2023 u 14:16

Bionic
Reading

Dobar par sandala uvijek je dobra investicija. Odaberite savršen, svestran stil i nosit ćete ih gotovo svaki dan od proljeća do hladnijih jesenskih dana

Udobne i lijepe sandale koje podižu svaku modnu kombinaciju nezamjenjiv su dodatak u ormaru. Zato se često isplati i uložiti u takav par koji ćete nesumnjivo nositi više sezona, a kad god ih izvučete iz ormara 'spasit' će svaku modnu kombinaciju.

Posljednjih nekoliko sezona tihi luksuz, koliko god se trudi biti neprimjetan i nenametljiv, upravo su ti luksuzni komadi i brendovi koji stoje iza njih u fokusu trendseterica i modnih zaljubljenica.

'Ribarske' ili popularno zvane fisherman sandale koje odlikuju kožni remeni vrlo su udobne i lako se stiliziraju uz različite kombinacije. Model brenda 'The Row' slaže se uz toliko različitih odjevnih kombinacija da nije ni čudo da je ovaj minimalistički stil s kožnim remenom prikupio veliki broj sljedbenika među trendsetericama.

Zaljubljenice u modu i 'it' djevojke nakon što su ove sandale vidjele na modnoj pisti prije nekoliko sezona vrlo brzo su se našle na listi želja.

Unatoč fokusu na anti-trend kolekcije kojima vladaju bezvremenski i bazni komadi, ovaj luksuzni brend ima talent za predstavljanje neke od najtraženijih modnih komada, a fisherman sandale su jedan od najnovijih dodataka u dugom nizu poželjnih klasika koje je stvorio The Row.

Istina, ovaj model sandala nije najelegantniji model, a ove pomalo zdepaste sandale neki će nerijetko nazvati i 'ružnima'. No, jasno je da, od ravnih japanki do Birkenstock sandala, moda ima sklonost prema praktičnoj obući koja će dugo trajati. Možda su kontroverzne, ali nema sumnje da su fisherman sandalel savršen dodatak lijepim haljinama i opuštenim ljetnim krojevima.

  • +13
Fisherman sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo