POVRATAK U ŠKOLSKE KLUPE

adidas Cool 4 School paketi za cure i dečke za 5!

31.08.2010 u 14:59

Bionic
Reading

Sezona godišnjih odmora bliži se kraju, a prvo školsko zvono samo što se nije oglasilo. Da školarcima, i njihovim roditeljima olakša povratak u školske klupe, adidas je pripremio pakete Cool 4 School

Paketi adidas Cool 4 School idealna su prilika za sve učenike i njihove roditelje koji svake godine muku muče nastojeći opremiti svoje školarce za prvi dan nove školske godine.
Uz knjige, bilježnice i ostali školski pribor, svaka mama, a i školarac brinu kako će izgledati prvi dan škole, a da bi zasjali u novom ruhu, pobrinuo se adidas koji je za svoje najmlađe fanove pripremio trendi ruksake, trenirke i tenisice.

Crveno-bijeli paketi za djevojke i plavo-crni za dečke sastoje se od tenisica, ruksaka i trenirke, a uz svaki kupljeni paket adidas daruje fora poklon iznenađenja.

Paketi se po super povoljnoj cijeni od 529  kuna mogu pronaći u odjeljcima Cool 4 School u adidas shopovima i ovlaštenim adidasovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske do kraja rujna ili do isteka zaliha.

Adidas veliku pozornost posvećuje svojim najmlađim kupcima koji će uz paket Cool 4 School s ruksakom, tenisicama i trenirkom, u rujnu biti spremni za novu školsku godinu i nove uspjehe.

Uz Cool 4 School, nove kolekcije adidas Performance i adidas Originals također nude bogati asortiman proizvoda za tinejdžere. Ugodna i trendi kolekcija Originals idealna je za sve one koje u svakoj prilici žele izraziti svoju individualnost i originalnost, a mlade će sportaše profesionalce i rekreativce oduševiti ponuda proizvoda adidas Performance specijalno razvijenih za individualne i grupne sportove kao što su nogomet, tenis, plivanje, košarka, odbojka i trčanje.