NAGRADNJAČE

Vodimo vas na predstavu 'Ćiro' u Slavonskom Brodu i Puli

23.05.2017 u 16:12

Bionic
Reading

Dugogodišnje prijateljstvo popularnog Tarika Filipovića s trenerom svih trenera, Ćirom Blaževićem, iznjedrilo je predstavu 'Ćiro' koja posljednjih mjeseci ne prestaje oduševljavati publiku širom Hrvatske

Tako Tarik Filipović u ulozi Ćire stiže u Pulu gdje će u ponedjeljak, 29. svibnja u Istarskom narodnom kazalištu uskočiti u ulogu Ćire Blaževića, a predstava u Slavonskom Brodu se pomiče sa srijede, 26. svibnja na jesenski termin (ponedjeljak, 9. listopada 2017. u KKD 'Ivane Brlić Mažuranić').

Osim glumački i redateljski, Tarik predstavu potpisuje i scenografski, a s Ćirom Blaževićem sudjelovao je u odabiru glazbe. Tarik predstavu autorski potpisuje s Antonijom Gabelićem, a radnja ove monodrame prati život Ćire Blaževića, od samih početaka u Travniku, do nogometnih vrhunaca i veličanstvene karijere najpoznatijeg nogometnog trenera naših prostora.

Ulaznice za predstavu 'Ćiro' u Slavonskom Brodu mogu se kupiti u Brod Turistu, u Baru Sens na Korzu i u sustavu Eventim.hr, dok se u Puli prodaju na blagajni kazališta.

Čitateljima tportala darujemo 2x2 karte za predstavu u Slavonskom Brodu i 2x2 karte za predstavu u Puli. Dobitnici su Tomislav Radošević (predstava u Slavonskom Brodu), Davorka Jurković (predstava u Slavonskom Brodu), Roberto Crnković (predstava u Puli), Kristijan Jurilj (predstava u Puli).