NOVI FILMSKI HIT

Studentska premijera filma 'Za ona dobra stara vremena' posvećena Ivi Gregureviću koji je u njemu odigrao posljednju ulogu

16.01.2019 u 14:15

Bionic
Reading

'Za ona dobra stara vremena', film redatelja Eduarda Galića te scenarista i producenta Dominika Galića zadnjeg dana siječnja dolazi u naša kina, a više je razloga zbog kojih će privući publiku

U četvrtak 17. siječnja u 20 sati u popularnoj Pivani u zagrebačkoj Ilici.održat će se premijera filma 'Za ona dobra stara vremena' Eduarda Galića. To je studentska premijera, jer film govori o mladosti, prijateljstvu i ljubavi, a biti će posvećena neprežaljenoj glumačkoj legendi Ivi Grdgureviću budući da je u filmu odigrao posljednju filmsku ulogu.

Prije same projekcije filma prikazat će se intervju s Ivom Gregurevićem u kojem on govori o sebi, poslu, životu. Također će nakon toga biti održana i press konferencija.

U filmu su protagonisti mladi glumci: Karlo Mrkša, Marko Petrić, Vini Jurčić, Elizabeta Brodić, i ostali koji čine dio njihove ekipe, a od starijih kolega u filmu su Mustafa Nadarević, Ivo Gregurević, Žarko Potočnjak, Miljenko Brlečić, Ksenija Pajić, Ankica Dobrić, Zijad Gračić, Ljiljana Bogojević, Matija Prskalo i drugi.

Izvor: Društvene mreže

'S Ivom je bilo uvijek lako surađivati. Kao i svi veliki ljudi, Ivo je bio jednostavan i fenomenenalan u isto vrijeme. Biti s njim u kadru ili na sceni osobito je iskustvo i velika čast. Na žalost, mislim da je 'Za ona dobra stara vremena' posljednji Ivin u cijelosti snimljen film. U filmu igram jednu od onih žena koja najradije u firmi sjedne na grbaču mladom kolegi i na njemu iskali svoje nezadovljstvo. Uloga je epizodna ali vrlo efektna, a moji partneri su Ivo Gregurević kao zaštitnik i Marko Petrić kao žrtva. Inače, službena premijera ovog filma je 29.1.2019. u CITY Centar East', ispričala je za tportal glumica matija Prskalo.

Za ona dobra stara vremena Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo