ITB U BERLINU

Rijeka 2020 predstavlja se na najvećem svjetskom turističkom sajmu

  • Autor: T.Ba.
  • Zadnja izmjena 09.03.2018 14:24
  • Objavljeno 09.03.2018 u 14:24
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: EPK Rijeka 2020

S Turističkom zajednicom grada Rijeke na berlinskom sajmu turizma ITB do 11. ožujka predstavlja se i 'Rijeka 2020 - Europska prijestolnica kulture', a dizajn paviljona potpisuju arhitekti Idis Turato i Ida Križaj Leko

Posjetiteljima sajma predstavljanje će najaviti da će Rijeka 2020. nositi titulu Europske prijestolnice kulture za što se već intenzivno priprema. Najavit će se i neka od najvažnijih događanja Rijeke 2020 – EPK koja se zbivaju već ovog ljeta: otvorenje novog prostora kulturno-informativnog centra RiHub polovicom godine, zatim novo izdanje dječjeg festivala Tobogan krajem lipnja i početkom srpnja, međunarodna konferencija studenata arhitekture EASA u srpnju, 2. Bijenale industrijske umjetnosti u sklopu kojeg će posjetitelji imati mogućnost noćiti u Muzeju moderne i suvremene umjetnosti od srpnja do listopada te novo izdanje festivala glazbe i hrane Porto etno u rujnu.

  • +3

Riječki paviljon na ITB-u

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: EPK Rijeka 2020

Uz arhitekte Idisa Turata i Idu Križaj Leko, koji potpisuju dizajn riječkog paviljona na ITB-u, Marko-Luka Zubčić i Renato Stanković osmislili su koncept predstavljanja, a na pripremi promotivne brošure naslovljene 'Rijeka City in Progress' radili su članovi EPK tima Bernard Koludrović (voditelj programa RiHub), Jelena Milić (koordinatorica programskog pravca Dječja kuća), Lela Vujanić (voditeljica programskog pravca Kuhinja), Jelena Androić (voditeljica odnosa s javnošću), Irena Kregar Šegota (direktorica Sektora za razvoj i strateška partnerstva) te Slaven Tolj (umjetnički direktor projekta Rijeka 2020 – EPK). Studio Sonda osmislio je dizajn brošure.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!