od 23. do 26. rujna

Osvojite ulaznice za festival 'U zagrljaju glazbe, kamena i mora'

21.09.2021 u 15:11

Bionic
Reading

Sve je spremno za veliki spektakl koji se ovaj vikend priprema u Vrsaru. Naime novi festival "U zagrljaju glazbe, kamena i mora" održava se od 23. do 26. rujna u jedinstvenom kamenolomu "Montraker", a na njemu će nastupiti četiri glazbene regionalne ikone - Vlatko Stefanovski, Amira Medunjanin, Perpetuum Jazzile i Massimo

Ulaznice za koncert možete pronaći u BEACH BARU „CASANOVA“ te u sustavu Eventim, a uz kupljenu ulaznicu, treba priložiti COVID potvrdu u elektronskom ili pisanom obliku. Na ulazu će se obavljati i nužno brzo antigensko testiranje, o trošku organizatora (besplatno za posjetitelje).

Festival otvara 23. gitaristička legenda Vlatko Stefanovski koji se posebno veseli dolasku u Istru. Dan poslije njega u predivni Vrsar stiže kraljica Sevdaha Amira Medunjanin kojoj je ovo također prvi nastup u Vrsaru i, kaže, voljela bi da se predstavi publici na najbolji mogući način. Na vrsarsku pozornicu u kamenolomu Montreaker popesti će se svjetski poznata skupina Perpetuum Jazzile. To je svakako jedna od najpoznatijih i najspektakularnijih vokalnih grupa na svijetu, a u Vrsar stižu 25. rujna. Festival će zatvoriti - Massimo, koji u Vrsar stiže 26. rujna.

Dobitnici su:

  • 1x2 ulaznice - 23.9.2021. Vlatko Stefanovski - Bojan Trinajstić
  • 1x2 ulaznice - 24.9.2021. Amira Medunjanin - Ljiljana Ceraj-Hušidić
  • 1x2 ulaznice - 25.9.2021. Perpetuum Jazzile - Ivana Kundakčić
  • 1x2 ulaznice - 26.9. 2021. Massimo - Jerko Župa

Dobitnici ulaznice mogu preuzeti na ulazu. Za ulaz je potrebna covid putovnica ili se na ulazu možete besplatno testirati.