26. ožujak

Najavljen je samostalni koncert Pipsa u riječkom Pogonu kulture

27.01.2022 u 12:02

Bionic
Reading

Najava koncerta krajem ožujka u Rijeci dolazi na krilima nominacija benda za Rock&Off nagradu u kategorijama za koncertnog izvođača 2021. godine, kao i za nagradu publike

Grupa PipsChips&Videoclips nastupit će u subotu 26. ožujka u riječkom Pogonu kulture. Pipsi će tako na samostalnom koncertu u Rijeku donijeti dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijere. Bend je to koji je odgojio generacije fanova, a bit će ovo još jedna prilika za vidjeti zašto su i među koncertno najtraženijim glazbenicima.

Najava koncerta u Rijeci dolazi na krilima nominacija za Rock&Off nagradu u kategorijama za koncertnog izvođača 2021. godine, kao i za nagradu publike. Ulaznice u prodaju kreću u petak 28. siječnja po cijeni od 70 kn. Ta cijena će vrijediti do 28. veljače, a dan nakon penje se na 80 kn. Na dan koncerta za ulaznicu će trebati izdvojiti 100 kn.

Izvor: Društvene mreže / Autor: n.n.

Ulaznice će biti dostupne na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online na www.eventim.hr. Ulazak na koncerte moguć je uz Covid potvrde ili negativan test ne stariji od 48 sati. Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora 2“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

  • +4
Pips, Chips & Videoclips Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic