za svakog ponešto

KNAPov Božić se održava u Centru kulture na Peščenici

11.12.2023 u 16:12

Bionic
Reading

Pred kraj samoga Adventa, u četvrtak, 14. prosinca od 17 sati, Centar kulture na Peščenici Vas poziva na još jedan KNAPov Božić!

Započet će s Last minute Božićnim sajmom u 17 sati, gdje će se moći pronaći mnogo maštovitih i unikatnih poklona, prirodne kozmetike, umjetničkih radova, nakita, ukrasa za bor, sitnih božićnih kolača i svih onih sitnica bez kojih Božić ne bi bio potpun.

Tu je, kao i svake godine njihov poseban Poštanski ured Sjevernog pola gdje će najmlađi, ali i oni malo veći, taman na vrijeme stići napisati pismo djedu Božićnjaku uz pomoć njegovih vilenjaka.

Osim što će se u Knapu moći riješiti problem oko poklona za svoje najmilije, napisati pismo Djedici, moći će se uživati uz raspjevane zvuke našeg najdražeg peščenićkog zbora Kikići, Genijalci i Slavuji te izraditi ukrase za bor na kreativnoj radionici za cijelu obitelj - Božićnoj kreativnoj familiji

Na rasporedu su i predstave u 18 i 20 sati, a za pravi božićni ugođaj će se pobrinuti Solisti dječjeg zbora koji će izvoditi prigodne pjesme uz mirise klinčića, cimeta i kolačića.

PROGRAM:

17.00 - 20.00 LAST MINUTE BOŽIĆNI SAJAM

17.00 - 20.00 POŠTANSKI URED SJEVERNOG POLA

17.00 PJEVAJU NAM KIKIĆI I GENIJALCI

18.00  PREDSTAVA ZA DJECU - Kako uloviti Djeda Mraza?

18.30  BOŽIĆNA KREATIVNA FAMILIJA

19.00 PJEVAJU NAM SLAVUJI

20.00 PREDSTAVA ZA ODRASLE - Lica iz mračnih ulica

Ulaz na sva događanja je slobodan!