VRUĆE, KIPUĆE

Jeste li već vidjeli novu najavu '50 nijansi sive'?

15.02.2015 u 10:55

Bionic
Reading

Novi foršpan za film 'Pedeset nijansi sive' nedavno je osvanuo na internetu. Teško je reći hoće li film zadovoljiti ludilo koje je nastalo oko knjige, no najava je definitivno interesantna

Hoće li film 'Pedeset nijansi sive' ispuniti sva očekivanja ljubitelja istoimene knjige? Christian Grey (Jamie Dornan) i Anastasia Steele (Dakota Johnson) svakako se doimaju kao misteriozni bogataš i čedna ljepotica, no teško je samo iz najave predvidjeti hoće uspjeti ostvariti neophodnu kemiju.

U filmu također glume Rita Ora, Marcia Gay Harden i Luke Grimes. Erotski roman 'Pedeset nijansi sive' napisala je E. L. James, a prošla najava za filmsku adaptaciju imala je u pozadini pjesmu 'Crazy in love' Beyoncé. Ovaj je put pjesma u pozadini bila 'Haunted' iste pjevačice.

Naravno, nisu svi sretni zbog snimanja ovog filma. Mnoge konzervativnije grupe nazvale su projekt 'pornografijom za mame' koja 'promiče spolno nasilje'.

Jamie Dornan ne slaže se s takvom karakterizacijom filma i tvrdi da je sve što se događa između dvoje glavnih likova unaprijed dogovoreno.

'Ne postoji silovanje, ne postoje seksualne situacije bez dozvole', rekao je mladi glumac.

Dornan je također već otkrio da se njegov penis neće vidjeti nigdje u filmu.

'Pedeset nijansi sive' u kina dolazi u veljači 2015. godine.