Puštene karte za još jednu izvedbu

Hotel 88 u Kerempuhu će igrati u dva termina

19.03.2023 u 13:57

Bionic
Reading

Zbog velikog interesa gledatelja, hit predstava Hotel 88 u kazalištu Kerempuh 24. travanja igrati će, osim u 20, i u 18 sati! Naime, ekipa ove hit predstave, među kojima je i miljenik žena, Milan Marić, koji se proslavio ulogom Tome Zdravkovića u filmu Toma, ne prestaje oduševljavati zagrebačku publiku

Hotel 88 romantična je priča koja predstavlja jedinstveni spoj suvremenog ambijentalnog teatra i tradicionalne komedije situacije. Predstava je rađena po motivima teksta 'Privatni život' Noela Kauarda, adaptaciju i režiju potpisuje Staša Koprivica, a producent je Ljubomir Dorontić, stoji u najavi.

U predstavi uz Milana Marića igraju i Tamara Krcunović, Anđela Jovanović, i Vladimir Aleksić, zagrebačkoj publici poznat i kao redatelj predstave Brena Projekta.

Radnja predstave prati Viktora i Anu koji dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi tu proveli savršen medeni mesec. Sandra i Marko dolaze u taj isti hotel, s potpuno istim ciljem. Sve bi to bilo vrlo ljupko i romantično da Viktorova Ana i Sandrin Marko nisu prethodno bili u vrlo burnom braku. Tokom jedne jedine noći u Hotelu 88, životi ovo četvero ljudi u jednoj će večeri doživjeti strašne, ali i urnebesne promjene.

Podsjetimo, ovo je četvrti put da predstava gostuje u Zagrebu, a zagrebačka premijera u prosincu prošle godine u Tvornici Kulture, okupila je preko 800 gledatelja. Ulaznice za nedavnu izvedbu u Vidri rasprodane su u samo nekoliko dana.

Fenomen Hotela 88

Hotel 88 predstava je koja igra već pet godina, a uskoro joj se bliži 500-ta izvedba. Još uvijek se za svaku izvedbu traži karta više, a sve je popularnija i izvan granica Srbija. Trend nestanaka ulaznica odmah nakon puštanja u prodaju pretočio se i na zagrebačku publiku. Podsjetimo, ovo je četvrti put da predstava gostuje u Zagrebu, a zagrebačka premijera krajem  prošle godine u Tvornici Kulture okupila je preko 800 gledatelja. Ulaznice za izvedbu u ožujku rasprodane su u samo nekolko dana. Ekipa Hotela 88 uskoro se priprema za američku turneju.