Trilj Eko Festival

Grše i Vojko V oduševili nastupom pred četiri tisuće ljudi

15.07.2023 u 12:48

Bionic
Reading

Više od 4 tisuće posjetitelja prisustvovalo je jučer Gršinom prvom koncertu kod kuće - u Trilju! Moćna energija međugeneracijske publike ispunila je triljski Gradski park i gromoglasno pjevala stihove ovog repera

“Hvala vam od srca za ovu emotivnu večer, prvi put u svom gradu i svom mistu. Dugo se neće slegnit emocije i utisci. Hvala Vam na svoj podršci i ljubavi. Volin Vas puno” napisao je Grše nakon nastupa na svom Instagram storiju, gdje je podijelio i nekoliko objava uzavrele atmosfere, koja je eruptirala na izvedbi pjesme “Mamma Mia”, stoji u priopćenju.

Povod nastupa bio je trodnevni Trilj Eko Festival, a istu večer na pozornici je nastupio i Vojko V. Uz dnevni program posvećen ekologiji i održivom načinu življenja, prvo izdanje festivala donosi i koncertni program u večernjim satima - večeras slijede nastupi bendova Silente i BluVinil, a u nedjelju će festival privesti kraju Daleka Obala.

Grše u Trilju Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Trilj Eko Festival

Prvo izdanje Trilj Eko Festivala održava se ovog vikenda, od 14. do 16. srpnja u Trilju, zelenoj oazi Dalmatinske zagore, nadomak Splita. Festival donosi spoj ekologije, održivosti i glazbe, a posjetiteljima nudi široku lepezu proizvoda, usluga i edukativnih radionica vezanih za ekologiju i eko način življenja - obnovljivi izvori energije, korištenje alternativnog prijevoza, održivi razvoj, prihvaćanje eko normi i edukacija o njihovoj važnosti…samo su dio tema i kategorija koje će ovaj festival obuhvatiti.

Način stvaranja pozitivne društvene promjene u okolišu koristeći različite eko proizvode i usluge glavni je cilj Trilj Eko Festivala, što će biti prikazano i na prvom izdanju ovog jedinstvenog događanja koji će bajkoviti dalmatinski gradić pretvoriti u središte eko načina življenja, uz dodatak koncertnog programa.

Organizator festivala je Grad Trilj, u partnerstvu s Turističkom zajednicom grada Trilja, završava se u priopćenju.