Filmofeel

Filmovi sa 12. Zagreb Film Festivala samo na MAXtv-u

21.10.2014 u 11:15

Bionic
Reading

Najzanimljivije naslove ovogodišnjeg 12. Zagreb Film Festivala ljubitelji debitantskog autorskog filma moći će ekskluzivno pogledati i na MAXtv-u. Nakon ZGDoxa, Pule, Motovuna, Vukovara i MAXtv Filmomanije, Zagreb Film Festival zadnji je ovogodišnji festival u projektu MAXtv Filmofeel.

U MAXtv videoteci, za sve one koji nisu u mogućnosti doći na festival, osigurana je ponuda 13 vrhunskih filmova, od kojih se dio već nalazi u videoteci, a dio tek ulazi. U stalnoj ponudi videoteke već se mogu pogledati filmovi „Hannah Arendt“, „Prošlost“, „Ulica u Palermu“, „Zoran, moj nećak idiot“, „Izbezumljenost“, „Alabama Monroe“, „Reality“, „Pogrešna dostava“, „Krugovi“ i „Salvo“.

Još tri filma moći će se pogledati samo u MAXtv videoteci tijekom trajanja festivala i odmah nakon njegova završetka:

- „Hrabra djevojka“, samo od 23. listopada u 16 sati do nedjelje 26. listopada u 23:59
- „O konjima i ljudima“, od 27. listopada do 31. prosinca 2014.
-„Život je lakši zatvorenih očiju“, od 27. listopada do 31. prosinca 2014.

Zagreb Film Festival ove će godine od 19. do 26. listopada ponuditi više od stotinu filmova u desetak različitih programa, autora i autorica iz cijeloga svijeta. Festival se održava na ukupno šest lokacija: u kinima Europa, Tuškanac i MSU, te Zagrebačkom plesnom centru i Zagrebačkom kazalištu lutaka, a nova lokacija je Dokukino KIC u Preradovićevoj 5.

Posjetitelji Zagreb Film Festivala moći će se zabaviti uz MAXtv To Go i Deezer, sudjelovati u MAXtv Filmofeel nagradnom natječaju i osvajati nagrade, te osjetiti brzinu ultrabrzog interneta uz optiku Hrvatskog Telekoma

Više o samom Festivalu i sadržajima možete saznati na www.zagrebfilmfestival.com, a besplatne karte za Festival možete osvojiti u nagradnjači tportala