NAGRADNJAČA

Filharmonijski bal u Lisinskom

27.12.2013 u 09:59

Bionic
Reading

Budite uz orkestar Zagrebačke filharmonije, maestra Leopolda Hagera, sopranisticu Lidiju Horvat-Dunjko i tenora Tomislava Mužeka na tradicionalnom Filharmonijskom balu Zagrebačke filharmonije.

Filharmonijski bal Zagrebačke filharmonije ove je godine i dio trodnevnog obilježavanja velike, 40-godišnjice Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog koja će završiti u slavljeničkom prednovogodišnjem duhu, u bečkoj maniri.

U ponedjeljak, 30. prosinca s početkom u 20:30 sati budite dio slavljeničke atmosfere i uz zvuke arija,valcera i polki obitelji Strauss, plesa i druženja otpratite s nama Staru te dočekajte Novu 2014. godinu.

A da zabava i veselje potraju još dugo u noć, pobrinut će se članovi Revijskog orkestra Zagrebačke filharmonije pod vodstvom Josipa Cvitanovića uz pratnju anđeoskog glasa Martine Thomas, Ricarda Luquea i Nikole Jarkija.

U ovoj zvjezdanoj večeri upoznat ćemo još jednu mladu glazbenu zvijezdu: na koncertu će biti dodijeljena prestižna Nagrada za 'Mladog glazbenika godine' Zagrebačke filharmonije i Zagrebačke banke.

Ulaznica je sve manje, pa iz Zagrebačke filharmonije poručuju da se požurite na blagajnu Zagrebačke filharmonije u dvorani Lisinski ili na www.ulaznice.hr

Baš kao u Beču – bal iz snova uz Zagrebačku filharmoniju! Podignimo zajedno čašu šampanjca i nazdravimo Novoj 2014. godini! Živjeli!

Tportal.hr će jednog čitatelja nagraditi s dvije ulaznice!

Dvije ulaznice je osvojila Božena Banović

Dobitnici ulaznice podižu na PRESS pultu u Lisinskom na dan koncerta, 30. prosinca od 19:20 do 20:15 sati, uz predočenje osobnog dokumenta.