ARTOMAT

Božićni sajam drukčiji od drugih

03.12.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Na radost svih ljubitelja vrhunskog dizajna, umjetnosti, performansa i kreativnih radionica u HDLU-u će se održati božićni sajam ArtOmat, od 16. do 24. prosinca

U sklopu programa poznati performeri, među kojima Krešimir Tadija Kapulica, Igor Grubić i umjetnici iz Muzeja Ulične umjetnosti, svakodnevno će izvoditi interaktivne performanse, a u galerijskom prostoru Prsten, u božićnom ugođaju i interijeru, mladi umjetnici i umjetnice te modni, grafički i produkt dizajneri i dizajnerice izlagat će i prodavati svoje unikatne proizvode.

Tijekom osam dana druženja posjetitelje očekuju svakodnevne besplatne radionice koje će se održavati u Klubu Doma hrvatskih likovnih umjetnika svakodnevno od 12 do 15 i 16 do 19 sati, a vodit će ih vrsni umjetnici i umjetnice koji će vam pomoći izraditi vlastiti, unikatni božićni poklon.

U suradnji s Turističkom zajednicom Grada Zagreba dio programa održat će se i na vanjskom prostoru Doma hrvatskih likovnih umjetnika pod nazivom Advent na Meštrovićevom paviljonu gdje će se moći pronaći bogata gastronomska ponuda i svakodnevni muzički program uživo.

Svečano otvaranje Sajma održat će se 16. prosinca u 19 sati.