stand-up skandal

[ANKETA] Izvukli smo nekoliko YouTube videa komičara Aleksa Curaća Šarića. Je li ovo seksizam ili humor?

20.10.2022 u 15:21

Bionic
Reading

Nakon vijesti o šalama o silovanju ovog stand up komičara, o čemu smo na tportalu opsežno pisali, pogledali smo nekoliko videa ovog komičara na YouTubeu pod naslovima: 'Znači li NE zapravo NE', 'Žene zaslužuju šamar!', 'HEJTAM žene na Dan žena', 'Ovo silovanje se moralo dogoditi' i 'Tražim curu! HITNO!!!'. Videa prenosimo bez komentara, a čitateljicama i čitateljima prepuštamo da pogledaju materijale i odluče je li ovaj komičar duhovit, ili je riječ o seksističkim i mizoginim šalama. Anketa se nalazi na kraju članka

Podsjetimo, komičar je privukao pozornost šire javnosti nakon što se na Instagramu o njegovom nastupu u Sax Klubu oglasila Elena Komarić, koju je zasmetalo što je član Lajnap Comedyja čitav blok svojih šali posvetio - temi silovanja.

'Dragi Alekse, silovanje nije smiješno', poručila mu je u svojoj viralnoj objavi, nakon koje je krenula i javna polemika može li se, i na koje načine, uopće šaliti o tako osjetljivim temama. O svemu možete više pročitati OVDJE i OVDJE.

U nastavku prenosimo i nekoliko YouTube videa Aleksa Curaća Šarića s njegovog službenog kanala, za koje je i ranije bio prozivan na Facebook stranicama Seksizam naš svagdašnji.

Čitateljice i čitatelji neka odluče je li riječ o seksizmu ili humoru.

1. Znači li NE zapravo NE?

Izvor: Društvene mreže

2. Žene zaslužuju šamar

Izvor: Društvene mreže

3. HEJTAM žene na Dan Žena

Izvor: Društvene mreže

4. Ovo silovanje se moralo dogoditi

Izvor: Društvene mreže

5. Tražim curu! HITNO!!!

Izvor: Društvene mreže