akcije za sve

Veliki Black Friday vodič by Bazzar: Top 7 stvari koje ne smijete propustiti!

17.11.2021 u 13:54

Bionic
Reading

Vrtoglavi popusti traju čak četiri dana, od 26. do 29.11., a kako biste riješili što više stvari sa svog popisa želja dobro je imati plan

Black Friday (Crni petak) odlična je prilika za kupnju skupljih stvari koje vam trebaju i koje si već dugo želite!

Donosimo top 7 kategorija koje treba uzeti u obzir za Black Friday shopping groznicu!

Nešto za vas

Često se dogodi da stvari koje želimo kupiti sebi budu na čekanju jer uvijek postoje drugi prioriteti. Zato za ovaj Black Friday krenite od sebe, upravo s proizvodima o kojima već dugo razmišljate.

1. UREĐAJI ZA NJEGU I LJEPOTU I MODA

Među najpopularnijim uređajima ovog tipa na Bazzaru svakako su pegle za kosu. Ako niste sigurni koji model izabrati preporučujemo najprodavaniji proizvod Loreal Steampod koji osigurava zdrav izgled kose.

Za besprijekornu frizuru i snažno oblikovanje bez ekstremne topline koja oštećuje kosu preporučujemo i potpuno novi način za oblikovanje kose uz Dyson Airwrap. Na Crni petak padaju cijene i zato ne propustite ni IPL uređaje i epilatore, oralne tuševe i brijaće aparate.

Od 26. do 29.11. vrijeme je i za obnovu garderobe i modnih dodataka jer Bazzar ima ženske i muške brandove koje volite!

2. PAMETNI SATOVI I ROMOBILI

Osim što su vrlo praktični pametni satovi postali su neizostavan modni dodatak! Uz njih je praćenje rezultata lakše no ikada, bilo da se radi o brojanju koraka, udaljenosti, otkucajima srca ili brojnim drugim mogućnostima. Bez obzira birate li na temelju izgleda ili karakteristika, pogledajte je li vaš budući smartwatch među najpopularnijim brandovima na Bazzaru - Huawei, Garmin i Amazfit!

Black Friday pravi je joker da se po super cijenama pripremite i za toplije dane i napokon kupite romobil! Koji odabrati? Pogledajte odlične Huawei modele!

Nešto za djecu

3. IGRAČKE I SLATKI POKLON PAKETI 

Stižu Sv. Nikola i Božić, doskočite stresu kupnje u zadnji čas i na vrijeme kupite sve poklone za djecu i rodbinu. Inspirirajte se velikom ponudom igračaka za djecu, baby igračkama i slatkim poklon paketima.

4. OPREMA ZA BEBE I PELENE

Crni petak je idealan i za nabavku opreme za bebe! Za najmlađeg člana u obitelji u ponudi su autosjedalice, dječja kolica, hranilice, ležaljke i ljuljačke, nosiljke i naravno, baby igračke.

Neke stvari jednostavno morate kupiti pa zašto ne iskoristiti lude cijene na Black Friday i kupiti zalihe, pogotovo kada su pelene u pitanju.

Nešto za kućanstvo

5. ROBOTSKI I ŠTAPNI USISAVAČI

Iskoristite Crni petak za jake adute - pomoć u kući u obliku vrlo traženih robotskih i štapnih usisavača. Robotski usisavači idealni su za one koji vole čist dom, ali ne žele trošiti previše dragocjenog vremena na čišćenje.

Štapni usisavači omiljeni su zbog svoje praktičnosti i funkcionalnosti, a priznat ćemo, i zbog izgleda.

Ako ste u dilemi koji model izabrati, preporučujemo najpopularnije s Bazzara: Dyson, iRobot i Xiaomi.

6. TELEVIZORI i SOUNDBAR UREĐAJI

Ne trebate čekati Svjetsko prvenstvo u nogometu da biste napokon kupili novi televizor. Iskoristite Crni petak jer cijene padaju od 26. do 29.11. Kako se snaći u velikoj ponudi? Istražite TV modele koji su najprodavaniji na Bazzaru - Samsung, Grunding i Philips.

Uz dobru sliku ide i dobar zvuk - na Black Friday dane provjerite super ponudu soundbar uređaja. Bazzarovi kupci preporučuju brandove Philips i Samsung.

7. BOŽIĆ

Baš biste htjeli nove kuglice i ukrase za bor, zar ne? Pa zašto ne, kada se za Black Friday cijenama crno piše! Ne propustite veliki izbor umjetnih borova i ostalih čarobnih dekoracija za božićni ugođaj kakav svi volimo! Ne zaboravite ni na ono ispod bora, evo inspiracije za božićne poklone.

Ne propustite cijelu Black Friday ponudu na Bazzaru!