USPJEŠNA PODVALA

Sacha Baron Cohen vratio se u velikom stilu: 'Uhakirao' nastup desničara i zapjevao im pjesmu o ubrizgavanju wuhanske gripe

29.06.2020 u 15:03

Bionic
Reading

Poznati komičar Sacha Baron Cohen vratio se starim forama - pretvarao se da je pjevač na okupljanju alternativne desnice u američkom gradiću u saveznoj državi Washington

Slavni 48-godišnji komičar Sacha Baron Cohen vratio se omiljenom hobiju - prerušavanju i podvaljivanju. Duhoviti glumac uspio je organizirati nastup na okupljanju alternativne desnice u Olympiji u Washingtonu, no ne kao Sacha Baron Cohen, već kao country pjevač.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Stihovi kojima je zabavio publiku pozivali su na ubrizgavanje 'wuhanske gripe' Baracku Obami i dr. Anthonyju Fauciju. Cohen je na sebi imao radni kombinezon i lažnu bradu.

Sacha Baron Cohen navodno je uspio osigurati nastup pokrivanjem troškova pozornice i ozvučenja. Komičar je tijekom nastupa uspio natjerati publiku da pjeva s njim.

Organizatori su ipak kasnije shvatili da je u pitanju podvala pa su Cohena pokušali zaustaviti, no njegovi zaštitari to nisu dozvolili. Komičar je bio na pozornici punih osam minuta.

Sacha Baron Cohen i njegovi zaštitari na kraju su pobjegli u lažnom vozilu hitne pomoći. No, to nije bilo sve. Komičar se navodno kasnije vratio prerušen u drugu osobu pa je još i publici i organizatorima postavljao pitanja.

Još nije poznato je li cijela podvala bila za neki sljedeći projekt ili za emisiju 'Who is America?' koja se prikazuje na Showtimeu.