REAKCIJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Pljušte komentari: Hrvati se smiju scenama iz druge epizode serije 'General'

17.12.2019 u 13:29

Bionic
Reading

Dugo očekivana televizijska serija scenariste i redatelje Antuna Vrdoljaka koja govori o životu Ante Gotovine, počela se emitirati prošlog ponedjeljka. U drugoj epizodi, između ostalog prikazan je dio Gotovinine biografije vezan uz Legiju stranaca, za vrijeme vojnih operacija u Africi gdje je ranjen no gledatelji no gledatelji dalje zamjeraju neuvjerljivost glumaca i bizarne dijaloge, a 'najjača' scena iz zadnje epizode im je sa Slavkom Sobinom

Društvene mreže opet su se užarile oko hashtaga General, na račun druge epizode biografske ratne drame. Hrvate je posebno nasmijala scena u kojoj Slavko Sobin u ulozi arapskog prevoditelja izgovara: 'Stanite! Polegnite deve i ruke u vis', a u idućem kadru se umjesto deva pojavljuju konji pa se mnogi pitaju razlikuje li glumac uopće te dvije životinje.

Čini se da će i rečenica Gorana Višnjića: 'Bio sam u komi, ničeg se ne sjećam' i 'Siđi, prehladit ćeš se' još dugo spominjati. Naime, mnoge je nasmijala i scena u kojoj se Gotovinina prva supruga Ximena popela na drvo. Komentari su pljuštali sa svih strana.