UŽIVA U TRENUTKU

Ovo je urnebes! Ruska kraljica trash videa će vas oduševiti

05.07.2017 u 22:42

Bionic
Reading

Tatiana Subbotina, 62-godišnja Ruskinja koja je privukla pažnju internetske publike videoradovima sa svojim neobičnim pothvatima, posljednjih dana javlja se s Azurne obale i to, čini se, bez kromatske pozadine koja ju je proslavila

Samouka Tatiana učila je tajne kromatskog platna i videomontaže putem interneta, a nakon što su se njezine animirane lutkice ispred zelene površine nauživale raznih destinacija i pejzaža, na putovanja je krenula i sama Tatiana. I to ne bilo kako!

Zajahala je tako ruska umirovljenica konja, asteroid i leteći tepih, nije joj bilo teško navući ni wingsuit odijelo i preletjeti planinske masive ili preko užeta prošetati između moskovskih nebodera.

Videoradovima koje je redovito objavljivala na svom kanalu na Youtubeu stekla je brojne obožavatelje u Rusiji, a ostatak svijeta kreativnu je bakicu upoznao kad je brčkajući se na nekoj egzotičnoj lokaciji odlučila malo istražiti podmorje.

Autor: Youtube

Učenje joj, čini se, nije ni najmanji problem pa je brzo shvatila da bi uz toliku popularnost ispisivanje brojeva svog bankovnog računa ispod videa 'za pomoć kanalu' moglo uroditi plodom. I urodilo je. Kanal na Youtubeu posljednjih dana puni izvještajima s Azurne obale.

Autor: Youtube

Drago nam je da je Tatianu umirovljenička zanimacija pred kromatskim platnom odvela na neko stvarno putovanje, ali nekako imamo dojam da joj filmska čarolija puno bolje leži od dokumentaristike. Mada, nećemo tvrditi da javljanjima s Azurne obale nije dosegnula savršenstvo filmskih trikova.