DVIJE LIJEVE NOGE

Ovo je fora: Pogledajte kako su 'stručnjaci' u Photoshopu sredili australskog premijera

09.01.2019 u 13:31

Bionic
Reading

Australski premijer Scott Morrison s obitelji je pozirao za jednu od uobičajenih idiličnih fotografija, no nije ni sanjao kako će postati vic dana zahvaljujući svojim djelatnicima koji malo previše vole Photoshop

Savršena politička obiteljska fotografija australskog premijera Scotta Morrisona postala je meta duhovitih komentara širom interneta zbog pretjerivanja s Photoshopom. No, umjesto uobičajenog skidanja bora ili mijenjanja tjelesnih dimenzija, Morrisonovi djelatnici pretvorili su mu stare u nove tenisice.

Ono što je 'stručnjacima' koji su se pozabavili obućom australskog premijera promaklo je to da nema dvije lijeve noge. Duhoviti komentatori nazvali su zabavni skandal #shoegate. Premijerov glasnogovornik rekao je kako računalna intervencija nije bila zatražena, niti odobrena, već je Odjel premijera i Vlade to odlučio učiniti na svoju ruku.

Nakon ogromne ineternetske reakcije, fotografija je promijenjena natrag u original, a i sam premijer u međuvremenu je situaciju komentirao na društvenim mrežama.

'Poruka mom odjelu – nisam tražio čišćenje cipela, no ako baš morate koristiti Photoshop, sljedeći put pažnju posvetite kosi (ili manjku iste), ne stopalima', glasio je duhoviti komentar.

Daleko od toga da je manjkalo zabavnih mišljenja popraćenih raznim fotografijama.