ČAROBNA PRIRODA

Ova snimka prolaska godišnjih doba u Norveškoj oborit će vas s nogu

26.01.2017 u 13:28

Bionic
Reading

Morten Rustad proputovao je preko 19 tisuća kilometara i snimio preko 20 tisuća fotografija kako bi napravio ovu očaravajuću brzu snimku godišnjih doba u dalekoj Norveškoj

Ova kratka snimka u veličanstvenoj razlučivosti 8K (7680 puta 4320 piksela) garantirano će vam pomoći da se bar na trenutak udaljite od svakodnevnih briga i jednostavno uživate. Nama je došlo da izađemo van i provedemo popodne na sviježem zraku, no sve je palo u vodu pošto smo se vratili nakon polusatnog smrzavanja i udisanja ne toliko sviježega smoga.

Uglavnom, Rustad je zbilja čovijek na kojeg bi se mnogi mogli ugledati. On je, naime, za snimanje ovog videa proveo preko godinu dana planireći, te nakon toga četiri mjeseca pažljivo montirajući video koji ćete uskoro pogledati.

E da, ovome slobodno dodajte preko godinu dana pješačenja planinskim putevima i spavanja u šatoru nebili snimio savršeni kadar.

Rezultat svega ovoga je jedan zbilja impresivni video koji po tko zna koji put potvrđuje čaroliju planete na kojoj živimo.

Ovako impresivnu brzu snimku godišnjih doba niste nikad vidjeli Izvor: Društvene mreže / Autor: Morten Rustad