KOJI NUGODNJAK

Nadao se poljupcu za pamćenje, a dobio dijagnozu

16.05.2017 u 22:46

Bionic
Reading

Prijateljstva ponekad prerastu u ljubavni odnos, a na dečkima je nezahvalan zadatak testiranja metodom prvog poljupca. Padanje na testu uvijek boli, ali puno manje kad padneš na klupici u parku nego na tribini košarkaške dvorane pred kamerama

U Americi su vrlo popularne Kiss Cam, kamere koje tijekom utakmice na tribinama uhvate neki par koji zatim pred razdraganom publikom razmjeni poljupce, nakon čega svi opet  nastave navijati za svoj tim.

Nakon para uhvaćenog Kiss Camom na utakmici Houston Rocketsa, košarka je pala u drugi plan. Navijač zatečen sa zgodnom djevojkom, i uokviren ljubavnom grafikom na velikom ekranu, znao je što treba učiniti, a čini se da je to potiho i želio. Na njegovu nesreću, učinio je to na krivom mjestu, jer mu je djevojka za poljubac umjesto usana ponudila obraz.

Možda bi sve lakše prošlo da nemilosrdni Kiss Cam nije imao spremne grafike i neugodnu situaciju začinio znakovima upozorenja uz znak 'prijateljska zona'. Ništa manje milosti nisu imali ni korisnici na društvenim mrežama koji su na duhovit način komentirali neugodnost koju je doživio.