SUDJELUJTE!

Jeste li za trajnu sterilizaciju pasa i mačaka lutalica u Zagrebu? Javna rasprava završava danas

  • Autor: T. B.
  • Zadnja izmjena 12.03.2018 15:23
  • Objavljeno 12.03.2018 u 15:23
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prijatelji životinja pozivaju sve građane da podijele svoje misli o Nacrtu prijedloga Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama i divljim životinjama Grada Zagreba

Danas je zadnji dan otvorenog savjetovanja o Nacrtu prijedloga Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama i divljim životinjama Grada Zagreba, pa vas pozivamo da se uključite u javnu raspravu o toj temi.

Nacrt prijedloga nalazi se OVDJE.

Odlučite li da se slažete s nacrtom, podržite trajnu sterilizaciju kao obvezan način kontrole razmnožavanja pasa i mačaka na području Grada Zagreba. Takav oblik kontrole ne bi bio obavezan samo ako je posjednik psa ili mačke uzgajivač kućnih ljubimaca namijenjenih prodaji koji ima rješenje o registraciji uzgoja nadležnog tijela ili ako je posjednik psa ili mačke uzgajivač kućnih ljubimaca koji nisu namijenjeni prodaji koji se prijavio radi evidentiranja gradskom upravnom tijelu nadležnom za zaštitu životinja.

  • +5
  • +2

Najpopularnije mačke

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prijatelji životinja pozivaju sve građane da podrže takav oblik kontrole razmnožavanja mačaka i pasa jer smatraju kako je to jedini učinkovit i human način smanjenja neželjene i mnogobrojne populacije pasa i mačaka.

Ako želite komentirati Nacrt prijedloga Odluke o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama i divljim životinjama Grada Zagreba, posjetite službenu stranicu Prijatelja životinja i slijedite upute koje ćete tamo naći.

  • +6
  • +3

Najpopularniji psi

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!