FIDGET SPINNER

Evo što sve možete raditi s najpoželjnijom igračkom na svijetu

01.06.2017 u 15:05

Bionic
Reading

Nabavili ste 'must-have' napravu koja je zaludjela svijet i vrlo brzo shvatili da zabava koju donosi njezino vrćenje između kažiprsta i palca ne vrijedi tih para, bez obzira jeste li vlasnik obične ili one skuplje varijante dostupne u našim trgovinama - s ugrađenim LED diodama

Vrijeme je za svladavanje novih izazova, pri čemu ne mislimo na sate i sate provedene po online šopinzima u potrazi za najkul primjerkom kakvog nema još nitko u razredu.

Internet je pun zanimljivih ideja za to što sve možete raditi s fidget spinnerom i zadiviti svoje prijatelje.

Ne sumnjamo da bi se među njima našlo onih koje bi impresionirao vaš izbijeni zub, ozlijeđeno oko ili neka druga ozljeda uzrokovana najbrže rotirajućim fidget spinnerom pogonjenim zračnim kompresorom ili raketnim punjenjem, kao ni porezotina načinjena oštricama koje ste na njega instalirali, ali naš je prijedlog da se istaknete svojom vještinom, a ne glupošću.

Autor: Youtube

Sad kad znate što sa svojom najnovijom igračkom možete raditi, vrijeme je da naučite kako se trikovi zovu i pokušate ih izvesti i sami. Ovo je pet jednostavnijih za početnike.

Autor: Youtube

S jednostavnijim trikovima već znate jeste li nova igračka za vas ili nije, a ako pripadate ovim prvima, vrijeme je za napredovanje. Ako vam bacanje i hvatanje fidget spinnera ne polazi za rukom, možda vam može pomoći malo iluzije.

Autor: Youtube

Savladavanjem svih ovih trikova već ćete se dovoljno saživjeti s fidget spinnerom i vrlo vjerojatno sami smisliti neki zanimljiv trik, no prostora za napredovanje još uvijek ima, kao i za uvođenje dodatnih sprava u trikove.

Autor: Youtube

Naravno, i mjesta za kućne ljubimce uvijek ima.

Vrijeme je za malo magije

Ne vjerujte svemu što vidite na društvenim mrežama. Neki od nevjerojatnih trikova koje ćete tamo pronaći imaju predznak iluzionistički, a neke od njih pomoću ovog videa možete naučiti izvoditi i sami.

Autor: Youtube

Ako se još niste pronašli ni u jednom od dosadašnjih videa ili vas je zujanje kugličnih ležajeva u rukama vaših najmilijih dovelo do ludila, imamo nekoliko trikova i za vas.