KINESKI HOROSKOP ZA 2013.

Zec

19.02.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Zec

Općenito

Ova će godina ljudima rođenima u godini Zeca pomoći da pronađu sreću suočavajući se hrabro sa životom. Imate puno više snage nego što ste toga svjesni. Ne podcjenjujte svoju intuiciju u vezi ljudi kojima ste okruženi. Mogli biste postati svjesni nekih uznemirujućih emocija ili mračnih obiteljskih tajni, što zapravo znači da proces iscjeljivanja može započeti.

Mogla bi vas razočarati velika očekivanja negdje prije kraja travnja i punog mjeseca. Ne dozvolite da vas obeshrabre odgađanja ili ako ćete morati presložiti planove. Zmija vam pomaže da budete odlučniji i ambiciozniji. Do kolovoza će se sve razriješiti u vašu korist.

Ljubav

Romantičnog Zeca u potpunosti će zaokupiti senzualni i puteni susreti kojima neće moći odoljeti. Strastvena ljubavna veza mogla bi vam posve pomutiti moć prosudbe. Ne dopustite da vas vaša potreba za ljubavlju onemogući u realističnoj prosudbi situacije.

Ovo zasigurno nije godina u kojoj biste se trebali odlučiti na romantični bijeg. Energija Zmije mogla bi potaknuti ljubomoru i tajne. Podijelite svoje pozitivne i negativne osjećaje s partnerom, usputnom vezom ili životnim pratiocem. Ne zaboravite svojoj boljoj polovici posvetiti vrijeme koje će biti rezervirano samo za vas.

Posao

Suprotno uvriježenu mišljenju, uspješno ćete spojiti užitak i posao. Novi kontakti donijet će vam nove poslovne prilike koji bi vam trebale poboljšati poslovni život. Uložite vrijeme i novac u razvijanje novih vještina. Urođena spremnost na promjene omogućit će vam da zasjate na novim, odgovornim funkcijama. Bit ćete poštovani i omiljeni kod kolega.

Ne sumnjajte u sebe i ne priklanjajte se tuđim mišljenjima. Ne ignorirajte potencijalne sukobe s kolegama i pristupite otvoreno rješavajući možebitne nesuglasice u startu. U studenome ćete napokon donijeti neke bitne odluke koje će utjecati na karijeru.