KOBNI MADRAC

Zbog kreveta se zabio autom u dućan

22.05.2009 u 08:00

Bionic
Reading

Čovjek koji je naručio krevet iz Tesca jednostavno se nije mogao nositi s činjenicom da je stvar došla bez madraca. Rješenje se nametnulo samo od sebe – zaletjeti se autom u trgovinu

Robert Calton zaletio se autom u trgovinu Tesco u britanskom gradu Andoveru. Razlog je bio kristalno logičan – krevet koji je naručio došao je bez madraca. Pedesetogodišnjak je bio siguran da je u cijenu bio uračunat i madrac te je stvar odlučio riješiti na četiri kotača.

Kako prenosi Telegrah, čovjek se svojim Rolls Royceom zaletio u izlog trgovine te potpuno demolirao dvije blagajne. Premda je bilo pola pet popodne, nitko, nasreću, nije ozbiljnije stradao.

'Naručili smo ormar, ladice i bračni krevet iz Tesca, no kada su došli dostavljači primijetili smo da krevet nema madrac', rekla je Robertova žena Deborah.

Ljutiti vlasnik kreveta prvo je pošao razgovarati s menadžerom, no ovaj mu je odgovorio da ne može ništa učiniti. Potom je otišao do obližnje trgovine i htio kupiti alkohol, no zaposlenici ga nisu htjeli poslužiti.

Ako ništa drugo, Robert si je barem skinuo jednu brigu s vrata – vožnju u alkoholiziranom stanju. Za ostale će morati odgovarati pred sudom, s obzirom da je na licu mjesta uhićen.