VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP

Vaga u ljubavi - najljepši znak Zodijaka

  • Autor: Meri Jerković
  • Zadnja izmjena 04.10.2012 13:29
  • Objavljeno 04.10.2012 u 13:29
vaga horoskop zodijak znak

vaga horoskop zodijak znak

Izvor: Guliver/Thinkstock / Autor: Hemera

Vaga je izmislila ljubav i ljepše ju je profilirala od Lava ili ostalih astroloških znakova. Ona se u toj ljubavi ležerno koristi svim mogućim trikovima i rijetko kada ne uspije dobiti ono što si je zacrtala. Međutim, kada ulove partnera, nisu uvijek sigurne što bi s njim
Meri Jerković

Meri Jerković

Izvor: tportal.hr / Autor: Meri Jerković

Ljubavni horoskop Vage donosi Meri Jerković
ŽENA VAGA U LJUBAVI

Za žene ovog zodijačkog znaka uvriježeno je mišljenje kako su one samo slatke, profinjene, mazne lutkice koje u životu brode uvijek lakšim putovima. Međutim, budite sigurni da ove žene pored nježnosti, milog i uvjerljivog šaputanja, svilenih čipkastih haljinica mogu iznenađujuće dobro nositi hlače i budite sigurni da im one zaista lijepo pristaju. Njezini mentalni sklopovi funkcioniraju muškom logikom i vrlo inteligentno će pronalaziti put kako bi vas u svojim polemikama i raspravama pobijedila. Nekada će sebi dopustiti da vas i premaši, ali tek kad se uvjeri da ste se kompletno zapleli u njezinu čarobnu mrežu. Ako izuzmemo ili joj oprostimo sklonost da više puta odmjeri neku stvar prije nego se odluči - ova žena je zaista izvanredna. Ona je prava žena za vas ako ste tip muškarca koji je zainteresiran za ljubav ili prijateljstvo. Morat ćete se naviknuti na njezinu potrebu za raspravama jer ćete shvatiti da ona na taj način ne izdiže svoje egoistične potrebe već da je to njezina prava prirodi. Rasprava i polemika.

Partnerstvo joj je najdublja potreba jer mrzi biti sama. Višestruko ste nagrađeni ako živite s ovom ženom. Ona vas neće mučiti ljubomorom niti će ikada napraviti neki nečastan postupak spram vas. Nikada se nećete moći požaliti na njezine fizičke dokaze ljubavi jer ona je izuzetno sentimentalna i nježna. Iako je iskrena u pogledu svojih dodira i čestih poljubaca, ona na taj način želi zavladati vama.

Ova je žena istodobno i čvrsta i meka, a malo je žena koje upravo imaju takve kvalitete. To drago, ženstveno, malo stvorenje koje se prekrasno smiješi svojim Venerinim jamicama je ipak napravljeno od čelika. Jedna od njezinih najvrednijih karakternih crta je njezina sposobnost da sakrije svoj oštri, istančani um iza potpuno ženstvenosti. Morate priznati da malo kojoj ženi to polazi za rukom.

MUŠKARAC VAGA U LJUBAVI

Vaga je izmislila ljubav i ljepše ju je profilirala od Lava ili ostalih astroloških znakova. Muškarac Vaga se u toj ljubavi ležerno koristi svim mogućim trikovima i rijetko kada ne uspije dobiti ono što je sebi u mislima zacrtao. Međutim, kada ulovi neku ženu, nije uvijek siguran što bi s njom. Budući da ju je već šarmirao do dobrovoljne pokornosti, on oklijeva. Da vas ostavi ili da vam predloži brak? Zaista čudna i oprečna razmišljanja. Kod tih dilema počinje njegova mentalna borba i život s takvom osobom može postati pakao.

Muškarci Vage ne gube nikada zanimanje za suprotan spol. Vjerujem da ste se već naučili nositi s tim. Budući da se umjetnost ljubavi kod njih javlja veoma rano, a da su im šetnje po džunglama ljubavi učestale, događaju im se zaista neobične situacije. Teško ženama kažu 'ne', pa se zbog osjećaja dužnosti i pravednosti znaju zakopati u neke sasvim bezizlazne veze. Odvratnost prema okrutnosti koju bi izazvali svojim 'ne', može ih odvesti do fatalnih pogrešaka koje su predodređene za brakorazvodnu parnicu ili će, zbog beskrajnog odlaganja, propustiti ljubav svog života. Ako ste zaljubljeni u muškarca Vagu, često ćete se susretati s njegovom neodlučnošću. Zato vam toplo savjetujem - uzmite stvar u svoje ruke!


UPUTE ZALJUBLJENIMA U VAGE

Od šarma jedne Vage se teško bježi. Ako pokušate, one će vas svojim racionalnim, logičnim argumentima privoljeti i dokazati vam da griješite. Pored tih svih fascinantnih moći rezoniranja koje primjenjuje na vas, one će postati toliko slatke i blage da ćete zaboraviti sve frustrirajuće nesuglasje njihove prirode. Potom će vam se osmjehnuti i vi ćete im svoje srce predati na dlanu. Vaša bitka je izgubljena, njihovi snovi postaju vaši snovi i ništa vam neće biti teško učiniti kako biste ih usrećili. Problemi u vezama uvijek nastaju zbog njihova nedovoljnog shvaćanja partnerovih potreba.

Često miješaju prijateljstvo i ljubav. Međutim, ne pate često zbog slomljenog srca iako imaju dosta ljubavnih afera. Oni gotovo uvredljivo brzo zaboravljaju. Pretrpjet će neke rane jer Vage ne dopuštaju da ih sentimentalne veze zarobe.

One nikada nisu zainteresirane za vaše tajne. Ne znaju i ne žele znati kako vaše duševno ustrojstvo funkcionira. Možete provesti besane noći pored njih, a da se on nijednom ne zapitaju zbog čega imate besanu noć i što je razlog vaše nesreće. Oni su previše zaokupljeni svojim razmišljanjima i svojim životom da bi još imao i vas na vratu.

SLAGANJA

LJUBAV S VATRENIM ZNAKOVIMA (Ovan, Lav, Strijelac)
Životno zanimljivu i čestu vezu ostvaruju s Ovnovima. Privuku ih suprotnosti te se lako oduševe, zaljube, da bi se potom, ako ne postignu zrelost i mudrost, grizli do iznemoglosti. Iscrpljujuća i napeta veza. U ljubavnom životu Vaga će zahvaljujući Lavu biti stalno angažirana i stoga veoma sretna. Radi se o uzbuđujućoj i dobroj vezi. Kada Vaga sretne Strijelca, brzo 'klikne' i shvati da su srodne duše koje se međusobno sviđaju i izuzetno se seksualno privlače. Fascinira ih užitak u koji poniru do kraja i vjerojatno će se u životu jako dobro slagati.

LJUBAV SA ZRAČNIM ZNAKOVIMA (Blizanci, Vaga, Vodenjak)
Strast prema uzbuđenjima može biti glavni poticaj razvitka veze s Blizancima. Njihov ljubavni život može biti više nego dobar jer i jedno i drugo znaju što treba učiniti kako bi svoju vezu održali svježom i lepršavom. Vaga je Vagi u ljubavi neodoljiva i obje strane se trude da zadovolje jedna drugu. Ovo je dobra veza, ali je malo vjerojatno da će potrajati, realan život ih upozorava da nisu sami na svijetu. S Vodenjakom je razumijevanje potpuno. Njihov odnos iz dana u dan postaje kvalitetniji i bogatiji. S dosta mašte ulaze u seksualne odnose i tvore veoma stimulativnu zajednicu. Sjajna veza.

LJUBAV S VODENIM ZNAKOVIMA (Rak, Škorpion, Ribe)
Rak, simbol obitelji i djece, izrazito je dosadan jednoj Vagi, ali kako život 'slaže' suprotstavljene strane, ovo je vrlo česta veza. Zahtijeva puno tolerancije. Agresivnost Škorpiona samo joj se nakratko sviđa, misteriozni svijet ih uglavnom plaši i uznemirava. Vaga ne podnosi sputanost i vezanost za jedno mjesto tako da će ovu vezu brzo staviti na listu iscrpljujućih i nemogućih. Ljubavni život s Ribama za Vagu je sasvim u redu jer jedan drugome predstavljaju nepresušni zdenac simpatija, privlačnosti i strasti. Realni život ih upozorava na kompliciranost karaktera.

LJUBAV SA ZEMLJANIM ZNAKOVIMA (Bik, Djevica, Jarac)
Susret s Bikom potiče jake emocije. Oboje su opčinjeni ljepotom i stvaraju je, ali Bik je pretvrd jednoj fluidnoj Vagi i previše sklon 'kalupljenju', što je razlog prekida i razlaza. S Djevicom se može predivno razgovarati i polemizirati, ali to nije garancija dobrih međuljudskih odnosa. Dosadna i nezanimljiva veza. Jarac u zajednici s Vagom trpi na poseban način, jer ponesen njezinom neodoljivom I šarmantnom prirodo pokušava izići iz svoje hladne i zatvorene ljušture. Međutim osjećaj ogoljenosti je previše riskantan a povratak u svoju osobnost ugasit će Vagino zanimanje za njega. Prekomplicirano!

zdenac: source, well

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi