NAJBLESAVIJI PRIJATELJI

Upoznajte kolaž simpatičnih pasa s interneta

26.07.2011 u 11:05

Bionic
Reading

Nisu samo ljudi ponekad nepromišljeni i blesavi. I psi znaju povremeno zabaviti okolinu svojim pokušajem preskakanja previsoke ograde ili napadanjem sjena

Svim ljubiteljima životinja nekoliko pasa snimljenih prilikom izvođenja gluposti bit će sigurno zabavno. Među psima koji ovih dana zabavljaju internet su pas vratar i pas koji nije dobro uspio procijeniti visinu živice koju je htio preskočiti.

Prvi pas je plivač čije je oduševljenje vodom vrlo zarazno. Iako se na prvi pogled čini da se bokser na snimci više utapa nego pliva, nema nikakve opasnosti da se to dogodi, no izgleda vrlo zabavno.

Psi su odani, predani i neumorno će vam donositi lopticu kad je bacite – ili otvarati vrata koja se zatvaraju. Hoće li se vrata na snimci ikad zatvoriti? Ne, ako pitate psa vratara.

Psi ne trebaju razumjeti svijet oko sebe – automobile, telefone i računala – no pas na snimci koji napada sjene ipak nam se čini malo bedast. No možda griješimo i zapravo se radi o psu koji se samo jako želi igrati, pa su mu i sjene dosta.
Kako ovaj članak nije o sposobnim i vještim psima, već o onim nešto običnijim primjercima te vrste, nije pretjerano čudno ni što se na listi našao pas koji je mislio da može preskočiti živicu, ali nije najbolje procijenio visinu prepreke ispred sebe. Simpatični mješanac koji nas je dobro nasmijao najeo se vrtnog zelenila kad je pokušao pokazati svom prijatelju da može sve što i veći psi mogu.