A ŠTO DRUGO...

Uporno zvala hitnu jer je bila pijana i usamljena

23.04.2013 u 17:07

Bionic
Reading

Broj hitne službe, 911, poslužio je gospođi koja se osjećala usamljeno da dobije društvo. To se njima, naravno, nije svidjelo pa su protiv nje podigli tužbu

Policija u Vero Beachu na Floridi objavila je da je 64-godišnja Fleurette French nazvala broj za hitne slučajeve 911 više puta u ožujku jer 'je bila usamljena', piše Huffington Post.

Dispečer je posvjedočio da je French posljednji put nazvala 30. ožujka oko osam sati navečer i prijavila problem zdravstvene prirode te napomenula da je pila alkohol. Nakon što je hitna pomoć stigla u njezin stan, sirota im je žena priznala da je nazvala samo zato jer je 'usamljena', no sigurnosti radi ipak su je prevezli u bolnicu.


Policija je otkrila da je između 22. i 30. ožujka nazvala hitnu službu pet puta. Svaki je put bila pijana i svaki su je put vozili u bolnicu.
Doktori su potvrdili da French nema nikakvih zdravstvenih problema pa je protiv nje podignuta prijava za zloupotrebu broja 911.

French nije prva, a vjerojatno ni zadnja koja je zvala hitnu službu zbog usamljenosti; 2010. je žena iz Ohija osuđena jer je neprekidno zvala 911 i ispitivala dispečere koji je datum. Prošle je godine u svibnju muškarac iz Oklahome nazvao istu liniju 17 puta u jednom danu pokušavajući prljavo pričati sa službenicima.