SILIKONSKE LJUBAVNICE

Umjesto žene na put poveo 'ljubavne lutke'

26.01.2011 u 12:15

Bionic
Reading

Kanađanin Dave Hockey posjetio je Veliku Britaniju i SAD u društvu silikonskih seksualnih lutaka. Otac dvoje djece otišao je na još jedno putovanje, a sa sobom je uzeo i svoje igračke za odrasle

Pedesetsedmogodišnji Kanađanin Dave Hockey otac je dvoje djece i suprug liječnice u mirovini Wendy. Prije četiri godine kupio je svoju prvu lutku za seks jer mu se svidjelo kako izgleda. Odonda se njegova fascinacija ljubavnim lutkama povećala.

Hockey trenutno ima 14 seksi lutaka za koje je kupio perike u vrijednosti od 5.860 kuna te donje rublje koje ga je koštalo blizu 11.000 kuna. Na putovanja na koja je vodio neke od tih lutaka potrošio je do sada oko 140.000 kuna, prenosi The Sun.

Dave Hockey snimio je sedmotjedno putovanje po SAD-u u društvu jedne od lutaka koju je nazvao Bianca. Ostale lutke zovu se Jessica, Gabrielle, Jocelyn, Lilly, Ruby, Jenny, Carley, Samantha, Diana, Miyuki, Jessica, Janelle i Nita. Dvije Jessice su različiti modeli lutaka, pa pretpostavljamo da dijele samo ime.

Na svojim putovanjima Dave Hockey i njegove silikonske pratilje imali su priliku vidjeti Grand Canyon, Niagara Falls, Stonehenge, Oxford, Wiltshire, Abergavenny te mnoga druga mjesta. Na putovanjima Hockey često snima intervjue s drugim vlasnicima silikonskih lutaka za svoj dokumentarni film o toj temi.

Bianca, koja teži oko 40 kilograma i ima svoju invalidsku stolicu, koštala je oko 17.000 kuna i pojavljuje se u filmu 'Lars ima curu', a Dave Hockey ju je vodio sa sobom i na skok s padobranom, jahanje i vožnju motorom.

'Moja supruga razumije da se radi samo o hobiju. Ne strahuje da ću pobjeći sa 40 kilograma silikona u obliku žene', kaže Dave Hockey.

Iako među iDollatorima - ljudima koji skupljaju seksualne lutke - postoje oni kojima su lutke draže nego ljudi, gospodin Hockey nije među takvima. No, bez obzira na to što su za njega lutke samo lutke, svejedno smatra da su lijepe.

'Mislim da su lutke lijepe i svaki muškarac koji kaže da nisu - laže', kaže Dave Hockey.

Bianca u 'Lars ima curu'