NAJSIGURNIJI SEKS

Kupleraj s lutkama hit u Japanu

10.12.2010 u 16:46

Bionic
Reading

Mnogi zapadnjaci vole uspoređivati japanske lutke za seks s gumenim lutkama na napuhavanje zapadnog tržišta, no u stvarnosti su razlike između dva proizvoda ogromne. Japanci plaćaju kako bi spavali s lutkama u javnim kućama koje su specijalizirane za takav 'umjetni' seks i njihov posao cvjeta

Prve japanske lutke za seks napravljene su prije 30 godina za ljude s invaliditetom, no nije puno prošlo prije nego su ih i ostali muškarci počeli koristiti. Mnogi Japanci uživaju u animiranim filmovima, poznatim kao anime, u kojima su žene nacrtane s velikim očima i malim ustima, pa su im lutke dale priliku da i u stvarnom svijetu provode vrijeme sa svojim omiljenim likovima.

Među muškarcima koji su zaljubljenici u seksi lutke, ima i onih koji su potrošili stotine tisuća dolara kupujući ne samo razne modele umjetnih djevojaka, već i odjeće te raznih dodatnih potrepština. Kao u nekom znanstvenofantastičnom filmu, ovi muškarci sretniji su u društvu silikonskih žena koje nikad ne prigovaraju i u potpunosti su vjerne svojim vlasnicima.

Seksi lutke nisu jeftine, pogotovo ako su visoke kvalitete. Silikonska lutka za seks koja ima i metalni kostur te mnoštvo zglobova košta preko 6.000 dolara (33.500 kuna), što nije unutar financijskih mogućnosti mnogih koji bi ih željeli imati.

Visoka cijena umjetnih ljubavnica razlog je nastanka javnih kuća s lutkama. Muškarci u tim bordelima mogu uživati u društvu silikonskih djevojaka, a da ne moraju dizati kredit ili štedjeti novac.

Ostaje samo pitanje zašto ti muškarci žele provoditi vrijeme s lutkama, a ne s pravim ženama. Uglavnom se radi o sramežljivim ljudima kojima je lakše opustiti se s lutkama. Osim toga, mogu odjenuti lutku kako žele, stavljati joj razne perike na glavu i pretvarati se da spavaju sa svojim omiljenim likom iz animiranog filma.

Većina javnih kuća s lutkama nudi velik broj modela djevojaka i odjeće, no uvijek ima mušterija koji će donijeti svoju vlastitu opremu kako bi dobili točno ono što žele. Svi klijenti javnih kuća, od studenata do starijih muškaraca, troše pozamašnu količinu novca kako bi spavali s njima.

Posao javnih kuća s lutkama hit je u Japanu, a svoje usluge pružaju desecima klijenata svaki dan.