SVJETLEĆA ATRAKCIJA

U Yuga ugradio akvarij s ribicama i lasere

18.08.2009 u 15:24

Bionic
Reading

Ponosan na svog 28 godina starog limenog ljubimca, Beograđanin Nikola Đorđević u Yuga je ugradio akvarij s ribicama, akumulator za kamione, 20 sirena, stroboskope i lasere. Automobilom se uglavnom hvali budući da nije u voznom stanju, a za styling je dobio i nekoliko nagrada

Gledajući MTV-jevu emisiju 'Pimp My Ride' Nikola je odlučio napraviti makeover svom 28 godina starom Yugu, piše srpski dnevnik 24sata. Premda nije u pogonu, radi se o automobilu iz 1981. originalne plave boje.

I sve je plavo...

S modifikacijom i ugradnjom tristotinjak novih elemenata započeo je 2004, a konačan proizvod dobio je četiri godine kasnije.

Počeo je s ugradnjom sirena, kojih ima dvadeset – od policijske preko brodske do sirena koje oponašaju životinjske zvukove, i to krava, konja, kokoši itd. Svjetlosni efekti, neonke, stroboskopi i laseri sada su sastavni dio Yuga koji se može pohvaliti i zvučnicima jačine dvije tisuće vati.

No nešto mu je nedostajalo pa je na mjesto suvozača Nikola ubacio akvarij s deset ribica hermetički zatvoren da se ne bi prolio pri vožnji. Imaginarnoj vožnji, naravno. Ipak, kad se god negdje i pojavi, Yugo plijeni pažnju, a prošle je godine na natjecanju Tunning & Styling osvojio pehar za najbolji styling.