KAKO POSTATI BOLJI LJUBAVNIK

U Beču se otvara prva međunarodna škola seksa

30.11.2011 u 13:44

Bionic
Reading

Ako ste bili nezadovoljni seksualnim obrazovanjem u osnovnoj školi, imamo dobre vijesti za sve one koji razumiju njemački. U Beču se otvara prva međunarodna škola seksa

Austrijska međunarodna škola seksa (AISOS) u Beču vjerojatno će privući mnoge znatiželjnike. AISOS će pružati tečajeve seksualnog obrazovanja uz praktičnu nastavu, piše Huffington Post.

Ravnateljica Ylva Maria Thompson najavila je skoro otvaranje škole koja će poučavati svoje polaznike kako da budu bolji ljubavnici. Dodala je kako svi trošimo novac na svoj um, mišiće i fizičku spremu, no zanemarujemo svoje ljubavničke vještine.

AISOS planira pružati teoretsko i praktično znanje. Među tečajevima su povijest seksa i moderna seksualna teorija.

Cijeli semestar koštat će 1.400 eura (10.500 kuna), a sastojat će se od pet normalnih i tri specijalna intenzivna tečaja. Prvi studenti počet će pohađati AISOS u siječnju 2012. i ta je grupa već potpuno popunjena.

Prema službenoj internetskoj stranici sva predavanja će se održavati u velebnoj kući iz 18. stoljeća koja se nalazi na oko pola sata vožnje od Beča. Sva predavanja bit će na njemačkom jeziku.