ŽENA ZMAJ

Trenerica došla na utakmicu nekoliko sati nakon poroda

07.03.2011 u 10:10

Bionic
Reading

Žena zmaj, kako su je prozvali u njezinom rodnom gradu u Teksasu, uzela je slobodno 16 sati između dviju košarkaških utakmica da bi otišla u bolnicu i rodila svoje treće dijete

Amber Branson živi u Lipanu u Teksasu, mjestu koje ima samo 435 stanovnika, ali svi su ludi za košarkom. Odmalena je igra, a s vremenom je postala trenerica ženskog srednjoškolskog tima.

Prije tjedan dana njezina je ekipa imala dvije važne utakmice, jednu u petak, a drugu u subotu, presudne za odlazak na državno prvenstvo. Branson je, naravno, bila prisutna na obje utakmice, a kao što se može vidjeti na osnovi subotnje snimke, trčala je oko aut linije, pljeskala i bodrila svoj tim, piše Daily Mail.

No ono što nije vidljivo pomoću videosnimke jest to da je Branson rodila između te dvije utakmice. Trudovi su je uhvatili nakon utakmice u petak u hotelskoj sobi u Abileneu, gradu u kojem je gostovao njen tim. Oko osam sati je bila u bolnici s jakim bolovima, a oko deset navečer sve je bilo gotovo - rodila je zdravu curicu.

Amber je već u subotu u 14 sati bila ponovno na terenu. 'Nisam napravila ništa za što nisam mislila da mogu, a samo sam htjela biti s curama. Sve dok sam stajala, osjećala sam se dobro. Mislim da su me emocije i adrenalin održavali na nogama', rekla je Branson.

Trenerica je svoju ekipu uspjela odvesti na državno prvenstvo gdje će ići zajedno sa svojom novorođenom kćerkicom Leslie Telese