ŽENA ZMAJ

Trenerica došla na utakmicu nekoliko sati nakon poroda

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 07.03.2011 10:51
  • Objavljeno 07.03.2011 u 10:10
Amber Branson košarkaška trenerica

Amber Branson košarkaška trenerica

Izvor: Screenshot / Autor: CBS DFW

Žena zmaj, kako su je prozvali u njezinom rodnom gradu u Teksasu, uzela je slobodno 16 sati između dviju košarkaških utakmica da bi otišla u bolnicu i rodila svoje treće dijete

Amber Branson živi u Lipanu u Teksasu, mjestu koje ima samo 435 stanovnika, ali svi su ludi za košarkom. Odmalena je igra, a s vremenom je postala trenerica ženskog srednjoškolskog tima.

Prije tjedan dana njezina je ekipa imala dvije važne utakmice, jednu u petak, a drugu u subotu, presudne za odlazak na državno prvenstvo. Branson je, naravno, bila prisutna na obje utakmice, a kao što se može vidjeti na osnovi subotnje snimke, trčala je oko aut linije, pljeskala i bodrila svoj tim, piše Daily Mail.

No ono što nije vidljivo pomoću videosnimke jest to da je Branson rodila između te dvije utakmice. Trudovi su je uhvatili nakon utakmice u petak u hotelskoj sobi u Abileneu, gradu u kojem je gostovao njen tim. Oko osam sati je bila u bolnici s jakim bolovima, a oko deset navečer sve je bilo gotovo - rodila je zdravu curicu.

Amber je već u subotu u 14 sati bila ponovno na terenu. 'Nisam napravila ništa za što nisam mislila da mogu, a samo sam htjela biti s curama. Sve dok sam stajala, osjećala sam se dobro. Mislim da su me emocije i adrenalin održavali na nogama', rekla je Branson.

Trenerica je svoju ekipu uspjela odvesti na državno prvenstvo gdje će ići zajedno sa svojom novorođenom kćerkicom Leslie Telese

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi