TKO ĆE UĆI U POVIJEST

Što kažete, treba li u muzej manji ili veći penis?

24.02.2014 u 14:00

Bionic
Reading

Ako razmišljate o romantičnom putovanju, razmotrite opciju Rejkjavika, jer osim što nudi prirodne ljepote koje oduzimaju dah, ponudit će vam i nevjerojatnu kolekciju penisa u muzeju posvećenom samo tome

Nakon što završite s posjetom poznatom zaljevu Skjálfandiju, navratite u falusni muzej Sigurðura Hjartarsona, popularno zvanog Siggija. Muzej je otvorio 1997. i sadrži 280 muških spolnih organa od 93 vrste, sve od miša do kita. No nedostaje mu ljudski primjerak.

Vjerojatno u želji da uđu u povijest, za čast donacije bore se dvije muškarčine - Pall Arason s Islanda i Tom Mitchell iz SAD-a. Arason želi nakon smrti donirati svoj penis od 13 centimetara, no ugrožava ga Mitchell sa svojih 18 centimetara. Osim što ima većeg, Tom ima i nadimak za svoju 'alatku' - zove ga Elmo, a tetoviran je u prugice i zvjezdice.


Premda je vlasnik muzeja skloniji dodijeliti počasno mjesto u muzeju sunarodnjaku, svjestan je toga da borba mora biti poštena. 'Obojica moraju potpisati dokument, zajedno s tri svjedoka, da zakonski pristaju na donaciju te donijeti 'potvrdu da im je penis dugačak minimalno 12 centimetara.'

Što se dužine tiče, Siggi navodno svoj zahtjev bazira na staroj islandskoj legendi prema kojoj je žena zatražila razvod od muža na temelju činjenice da mu nije dugačak 12 centimetara, nego 'samo' osam, prenosi Huffington Post.

Ovi primjerci u muzeju već postoje


Hjartarson je već jednom prihvatio donirani organ, 95-godišnjeg lokalca, no konzerviranje nije uspjelo.

Tko će pobijediti, doznat ćemo 18. travnja, kada je zakazana premijera dokumentarca 'The Final Member' koji prati upravo ovu dvojicu muškaraca i njihovu priču.