STRES TERAPIJA

Stjuardesa gađala putnike jastucima

14.08.2010 u 13:34

Bionic
Reading

Tko kaže da Nijemci nemaju smisla za humor? Lufthansina stjuardesa dokazala je suprotno kad je spontano započela tučnjavu s jastucima na preko šest tisuća kilometara visine

Na letu od Tel Aviva do Frankfurta stjuardesa je počela dijeliti jastuke, a nekoliko veselih putnika počelo se dobacivati s njima. Stjuardesa je ubrzo i sama prihvatila šalu i ostatak jastuka podijelila gađajući putnike koje je sve to jako zabavljalo.

Vesela stjuardesa nije od svojih nadređenih dobila prijekor zbog svog ponašanja, već su taj njezin potez blagsolovili riječima: 'To je pravi primjer da i oni koji se voze u ekonomskoj klasi mogu uživati u letu. Time dokazujemo da i u ekonomskom razredu putnicima nudimo jastuke', našalila se i glasnogovornica Lufthanse.

Jedan od putnika koji je bio u avionu također je pohvalio stjuardesu: 'To je definitivno umanjilo tenzije. Svatko je imao osmijeh na licu i svi smo bili dobro raspoloženi. Ljudi uvijek izgledaju tako jadno kad lete i ovo je bio savršen način za početak leta. To bi trebali redovito raditi na svim letovima.' A kako je tučnjava izgledala, pogledajte u videu!