ASTRO KOMPATIBILNOST

Škorpioni i Rakovi ispunit će si sve seksualne fantazije

01.03.2017 u 04:12

Bionic
Reading

Dobro seksualno slaganje sigurno je jedan od najvažnijih uvjeta za odabir partnera i ostvarenje kvalitetnog ljubavnog odnosa. Koliko vam je seks važan u vezi i životu? Kako se mijenja odnos ako vas partner ne zadovoljava? Svaki horoskopski znak ima drugačije zahtjeve i želje u krevetu - saznajte koji vam je znak najskladniji

VATRENI ZNAKOVI

Ovan i Škorpion

Kada se ova dva znaka susretnu, ostaju zatečeni međusobnom privlačnošću i bujicom seksualne energije. Intenzivna želja za međusobnom intimnošću bit će velik izazov kojemu će se prepustiti bez puno razmišljanja. Međutim, Škorpion voli privatnost, dok je Ovnu uzbudljivo voditi ljubav na javnim mjestima. Uspiju li premostiti karakterne razlike, mogli bi se upustiti i u dulju vezu.


Lav i Škorpion

Kada se susretnu, privlačnost je toliko snažna da ne mogu odoljeti jedno drugome. Lav je prodoran i temperamentan te imponira Škorpionu. Samo je pitanje vremena kada će pokleknuti pred strastima i prepustiti se jedno drugome. Iako oboje uživaju u romantičnom ugođaju uz svjetlost svijeća i laganu glazbu, seks će biti prilično žestok, jer će se oboje žustro boriti za dominaciju.

Strijelac i Škorpion

Strijelac će već pri prvom susretu osjetiti snažnu privlačnost prema Škorpionu. Pritom će se koristiti gotovo svim sredstvima slatkorječivosti i zavođenja da bi bi došao do cilja. Jednom kada to i ostvari, Škorpion će se najvjerojatnije osjetiti iskorištenim. Strijelac je previše razigran i nepromišljen u seksu, dok je Škorpion prilično stabilan i osjećajan. Da bi ovaj odnos uspio, oboje će morati pristati na kompromise.

ZEMLJANI ZNAKOVI

Bik i Škorpion

Veže ih izuzetna, gotovo magnetska privlačnost. Učestali seks gotovo je neizbježan, a nerijetko se pretvori i u pravu ljubav. Teško će odoljeti jedno drugomu, a snažna seksualna privlačnost dugo neće blijedjeti. Biku je Škorpionova posesivnost neodoljiv izazov, a ako se upuste u ljubavnu vezu, oboje će inzistirati na vjernosti.

Djevica i Škorpion

Imaju odličnu međusobnu komunikaciju. Vrlo su osjećajni i jako se dobro razumiju. Među njima je privlačnost vrlo velika, ali do samog seksualnog čina neće doći sve dok službeno ne uđu u ljubavni odnos. To će im samo dodatno produbiti želju i rasplamsati strast. Kada se konačno upuste u vezu, više se neće moći suzdržati i učestalo će uživati u noćnim druženjima.

Jarac i Škorpion

Ova će se dva znaka međusobno privući toliko brzo i spontano da će im kasnije biti teško odrediti kada je i gdje sve počelo. Pouzdani je Jarac oduševljen Škorpionovom dubinom pa će se među njima vjerojatno roditi i ljubav. Vrlo će brzo otkriti da imaju puno toga zajedničkog, što će uključiti slične seksualne fantazije. Žestok seks će biti jedan od važnih razloga zbog kojih će ostati zajedno.


ZRAČNI ZNAKOVI

Blizanci i Škorpion

Blizanci su jedan od dvanaest znakova zodijaka koje Škorpioni najteže mogu razumjeti. Međutim, vole izazove, pa ih stoga kopka i blizanačka razigranost i neuhvatljivost. Kada je o seksu riječ, Škorpioni žele odnos na duge pruge, dok su Blizanci brzopleti i pomalo nepromišljeni ljubavnici pa sve najčešće ostaje samo na seksu za jednu noć.

Vaga i Škorpion

Rado će dijeliti strast, romantične trenutke i skrivene želje. Škorpioni su vrlo nesputani i vatreni u spavaćoj sobi, što se kreativnoj i maštovitoj Vagi osobito sviđa. U unaprijed pripremljenoj ugodnoj atmosferi spavaće sobe Škorpion će lako očarati svoju Vagu, a ona će mu se potpuno prepustiti.

Vodenjak i Škorpion

Obdareni su bitno različitim temperamentima pa će jedno drugo ili poticati ili iritirati. Neće im biti dosadno, no to nije dovoljno jamstvo sreće. Oba su znaka vrlo neovisna i pustolovna, što im nerijetko pomaže i u spavaćoj sobi. Iako je Škorpion dominantan, puštat će i Vodenjaku da pokaže što zna, pa će njihov spolni život biti sadržajan.

VODENI ZNAKOVI

Rak i Škorpion

Evo idealnog para! Škorpion i Rak od prvog se dana savršeno razumiju i odlično komuniciraju verbalno i neverbalno. Spaja ih izuzetna seksualna, ali i emocionalna privlačnost pa se prvi seks uglavnom pretvara u dulju ljubavnu vezu. Rak će se uz Škorpiona uvijek osjećati voljen, a međusobno će si ispunjavati sve seksualne fantazije.

Škorpion i Škorpion

Kada se sretnu, dva Škorpiona uvijek idu na sve ili ništa. U spavaćoj će sobi zapaliti vatru pristajući na gotovo sve prijedloge druge strane. Ovisno o zadovoljstvu, njihov će odnos krenuti u smjeru krajnosti. Ili će se zaljubiti na prvi pogled i brzo početi živjeti zajedno, ili će biti razočarani seksom i postati neprijatelji, uz međusobno blaćenje preko zajedničkih prijatelja.

Ribe i Škorpion

Između njih postoji duboka i neobjašnjiva veza. Bit će to ljubav na prvi pogled, ukrašena s mnogo sočnog seksa. Oboje su po prirodi izrazito intuitivni, tajanstveni i strastveni. Zajedno će provesti puno romantičnih i erotičnih trenutaka. Tjelesno spajanje doživljavaju vrlo emotivno, a sjećanja koja će zajedno stvoriti pamtit će cijeloga života.