OBDARENA BRITANKA

Skoro ugušila ljubavnika golemim grudima

06.04.2010 u 13:08

Bionic
Reading

Claire Smedley i njezin ljubavnik Steven malo su se zanijeli kad su zadnjom prilikom vodili ljubav. Naime, Claire je u jednom trenutku shvatila da je Steven blijed i da više ne diše, ali je, na svu sreću, sve dobro završilo i par se i nakon nezgode prepušta užicima

Dvadesetsedmogodišnja majka troje djece Claire Smedley s impresivnim opsegom i košaricama grudnjaka 40 LL nedavno je doživjela šok u krevetu. Njene seksualne igrice s partnerom Stevenom otišle su predaleko i gotovo ga je - nesvjesna veličine svojih grudi - ugušila.

Claire kaže da je njezin ljubavnik Steven uživao kad bi ga lagano gušila sisama: 'Ovaj je put djelovao nekako mlohavo ispod njih, ali mislila samo da je jako uzbuđen pa sam nastavila. Nekoliko trenutaka kasnije primijetila sam da se prestao micati!'

Steven je ležao na krevetu i nije disao, a Claire je već uhvatila panika i upravo kad je htjela okrenuti broj hitne pomoći, počeo je dolaziti sebi. Nakon kratke omamljenosti iskašljao se i sjeo, prenosi News of the World.

'Stvarno sam mislio da sam gotov. Pokušavao sam je udariti po ruci da shvati i da se makne s mene, ali mislim da je pogrešno protumačila signale. Sjećam se da se nagnula nad mene i ispitivala me jesam li dobro. Očito sam pao u nesvijest', rekao je Steven.