ASTRO KOMPATIBILNOST

Roditelji Strijelci bi trebali pročitati ove savjete

18.12.2013 u 12:12

Bionic
Reading

Svaki savjestan roditelj nastoji svojem djetetu pružiti najveću moguću podršku i razumijevanje. Da biste saznali više o osobnosti i darovitosti vašega djeteta, pročitajte sljedeće savjete i otkrijte koliko se doista poznajete

Ovan i Strijelac

Dijete Ovan i roditelj Strijelac obično tvore sretnu obitelj. Oni istinski uživaju u druženju te imaju dinamičan i prijateljski odnos. Vole kampiranje na otvorenom i uživaju u avanturama. Razumiju se, a život uvijek promatraju s vedre strane. Kada se pojave problemi, oboje brzo i lako opraštaju.

Bik i Strijelac

Roditelj Strijelac i njegov Bik mogu puno naučiti jedno od drugoga. Dok Strijelac uživa u novostima i avanturama, mali Bik priželjkuje sigurnost i što manje promjena u životu. Strijelac svoje dijete želi naučiti spontanosti i kako prihvaćati nove stvari. S druge strane, dijete Bik čezne za tradicionalnim domom i roditeljskim okruženjem, ali će cijeniti napore njemu pomalo neobičnog roditelja.

Blizanci i Strijelac

Dijete Blizanci i roditelj Strijelac uživaju u skladnom odnosu. Iako će se ponekad susretati s preprekama na putu prema razumijevanju, svoje će razlike uvijek izgladiti u pravi čas. Iako se često ne slažu, njihove razlike u mišljenju ne traju dugo, jer Blizanci nisu zlopamtila, a Strijelac može lako oprostiti i zaboraviti.

Rak i Strijelac

Malom Raku i velikom Strijelcu će trebati malo vremena da se dobro upoznaju. Imaju potencijal pomoći jedno drugome ostvariti važne ciljeve. Dok je Strijelac uvijek u potrazi za uzbuđenjem, Rakovo zadovoljstvo proizlazi iz emocionalne sigurnosti. Iako ovaj roditelj želi da dijete izlazi i živi život punim plućima, ipak zna poštovati njegovu rezerviranost.


Lav i Strijelac

I roditelj Strijelac i dijete Lav dinamični su i prepuni životne energije. Iako imaju drugačije karaktere, lako se prilagođavaju. Ova obitelj je uzbudljiva i povezana te se ohrabruje u ostvarenju velikih ciljeva. Strijelac roditelj daruje djetetu prijateljski i otvoren odnos. Lav pak pomaže roditelju da se osjeća mladim i razigranim. Oboje dijele veliko uzajamno poštovanje i divljenje.

Djevica i Strijelac

Dijete Djevica i njegov roditelj Strijelac obično tvore čvrstu i stabilnu obitelj. Strijelac voli istraživati i upoznavati nove ljude, a Djevica je pomalo hladna i rezervirana prema nepoznatima. Međutim dobra komunikacija važna je značajka ovog odnosa. Roditelj i dijete imaju puno toga zajedničkog i mogu se zabavljati i uživati tijekom cijeloga dana. Sve dok drže komunikacijske kanale otvorenima njihova će obitelj biti stabilna i sretna.

Vaga i Strijelac

Mala Vaga i roditelj Strijelac uživaju u ljubavi i skladnom odnosu. Ova kombinacija je dobro uravnotežena i usklađena. Dobro razumiju jedno drugo i na život gledaju optimistično i puni nade. Dijete Vaga može katkad osjetiti da je roditelj previše zabrinut, ali je Strijelac zapravo samo pokušava zaštititi i biti odgovoran.

Škorpion i Strijelac

Kada Strijelac dobije dijete Škorpiona, oboje moraju naučiti poštovati privatnost onoga drugoga. Ipak, uz strpljenje i razumijevanje mogu izgraditi veliko povjerenje i prijateljstvo. Strijelac se trudi biti zabavan i uzbudljiv da bi ublažio turoban Škorpionov karakter. Dijete Škorpion pak potiče roditelja da se više zalaže u svemu što radi. Sve dok slobodno komuniciraju i prihvaćaju razlike njihov će odnos biti čvrst i pun ljubavi.


Strijelac i Strijelac

Kombinacija djeteta i roditelja Strijelca ima sve predispozicije za sjajan odnos. S obzirom na to da su toliko slični, intuitivno znaju što drugi misli i osjeća. Roditelj i dijete nezasitno su znatiželjni, a zajedno uživaju istražujući svijet oko sebe. Njihovi su razgovori uvijek i poticajni i zabavni. Zajedno mogu postići savršenu ravnotežu između otvorenosti i zaštite osobne privatnosti.

Jarac i Strijelac

Odnosu djeteta Jarca i roditelja Strijelca trebat će više vremena da se razvije. Neusklađenost njihovih osobnosti može njihov odnos učiniti dugoročno vrednijim, jer mogu puno naučiti jedno od drugoga. Strijelac donosi užitak i avanturu u Jarčev život, a Jarac uči Strijelca važnosti uočavanja detalja i strpljenju.

Vodenjak i Strijelac

Dijete Vodenjak i njegov roditelj Strijelac uživaju u vrlo otvorenom obiteljskom odnosu. Oboje su nesputani, nemaju tabua i osjećaju se vrlo ugodno jedno s drugim. Kada mali Vodenjak naraste, postat će veliki prijatelji i odlično se razumjeti. Oboje imaju puno entuzijazma i idealistički pogled na život, a uvijek si pružaju snagu da posegnu za višim ciljevima.

Ribe i Strijelac

Roditelj Strijelac i dijete Riba imaju bujnu maštu i kao da žive u vlastitom svijetu. Strijelac kao roditelj je intelektualac i filozof te posjeduje neizmjernu energiju i entuzijazam, a male Ribe su rezervirane i mirne te često pomalo izgubljene u svojim maštanjima. Izuzetno se brinu jedno o drugome i predani su izgradnji jake i pouzdane obitelji.