BOŽANSKA HIPERPRODUKCIJA

Rodila 18. dijete i ne misli stati

19.12.2008 u 15:00

Bionic
Reading

Nekima je stvarno proizvodnja ljudi biznis iz snova. Žena iz Arkansasa rodila je 18. dijete i kaže da nema namjeru prestati sa 'životnim ulaganjima' u svoju obitelj

Djevojčica Jordyn-Grace Makiya Duggar ugledala je nedavno svjetlo dana i postala ponosom dvadeseteročlane obitelji u američkoj državi Arkansas. Sigurni smo kako će se osjećati neobično posebno u društvu brojnom skoro kao dvije nogometne momčadi.

Bračni par Duggar oženio se 1984. te u prve četiri godine nije imao djecu. Kao razlog su navodili da nemaju dovoljno novca te da nisu spremni. Supruga Michelle, koja ima 42 godine, nakon prvog djeteta imala je spontani pobačaj te su kao zagriženi vjernici osjetili da su oduzeli život djetetu. Poslije toga odlučili su imati koliko je djece moguće, tj. kako sami kažu, 'kako Bog odluči'.

A Bog je, eto, odlučio 18 i, sve se čini, još njih par. Super ide Svevišnjem ta natalitetna politika, koja je dosad napravila desetoro sinova i osam kćeri dok obitelj kaže da ima kuću dovoljno veliku za još par prinova. Ako je to argument, onda čisto sumnjamo da će sobe ostati prazne.