LJETNI LJUBAVNI HOROSKOP

Ribe

04.07.2013 u 11:59

Bionic
Reading

Ribe

Ovoga ljeta sve je u znaku ljubavi. Imat ćete nevjerojatnu grupu planeta u petoj kući ljubavi, počevši s Jupiterom, planetom razvoja i obilja. Krajem lipnja, on će doći na položaj na vašoj natalnoj karti koji se dešava jednom u 12 godina i ostat će ondje cijele godine. Kad se Jupiter nalazi u petoj kući, ako ste sami, to je onda najizglednije vrijeme za upoznavanje nekog i za zaljubljivanje. Naravno, Merkur će istovremeno biti retrogradan do 20. srpnja, ali to će samo događaje učiniti zanimljivijima. Stara ljubav i nova ljubav 'mogle bi se potući' oko vas. Posebno kad uzmemo u obzir to da će Mars, ratoborni planet, ući u vašu petu kuću 13. srpnja. Očekujte da će biti vruće, bilo na suncu, bilo u krevetu.

Trenutačno se osjećate pozitivno i ispunjeno. Ti će vas osjećaji pratiti tijekom cijelog ljeta i bit ćete zadovoljni time. Možda ćete sudjelovati u nekim avanturističkim aktivnostima ovoga ljeta i ako se zateknete na nekom raftingu, nemojte se iznenaditi.

Neki novi hobi koji otkrijete mogao bi vam postati osobni projekt i možda kroz to pronađete i novu ljubav. Činit ćete se toliko sretnima da će neki ljudi biti ljubomorni. Ignorirajte ih i nježno im dajte do znanja da ste vrlo zadovoljni i sretni u svom akvariju.