SVE SLAVNIJA

Razroka oposumka vodit će Oscare

01.02.2011 u 10:26

Bionic
Reading

Oposumka Heidi koja stanuje u zoološkom vrtu u Leipzigu dobila je poziv od američke televizijske mreže NBC da vodi dodjelu Oscara. Čini se da bi lijepa Anne Hathaway i talentirani James Franco krajem veljače mogli dijeliti scenu s oposumkom koji gleda u križ

Oposumka Heidi koja ima preko 50.000 obožavatelja na Facebooku dobila je pozivnicu iz Hollywooda da se uz Anne Hathaway i Jamesa Francoa pojavi kao jedan od voditelja dodjele Oscara. Američka televizijska mreža NBC već je započela razgovore s njemačkim zoološkim vrtom u Leipzigu kako bi dogovorila pojavljivanje oposumke koja gleda u križ na televiziji krajem veljače.

Naravno, čuvari u zoološkom vrtu ne žele izložiti Heidi dodatnom stresu, koja je na posebnoj dijeti zbog očiju, pa će njezino pojavljivanje na Oscarima ograničiti na video vezu. Predstavnici zoološkog vrta i predstavnici NBC-a pokušat će naći idealnu količinu pojavljivanja krivooke oposumke na dodjeli Oscara.

Ravnatelj njemačkog zoološkog vrta Jorg Junhold kaže kako još ništa nije odlučeno u vezi Heidinog sudjelovanja na Oscarima.