DIVLJI ŠOPING

Razjareni bik trčao po supermarketu

27.04.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Ballinrobe, maleni gradić na zapadu Irske, na nevjerojatan je način objavio svoje postojanje novinskim agencijama i milijunima internetskih korisnika diljem svijeta. Naime, sigurnosne kamere zabilježile su upad razjarenog bika u lokalni supermarket i njegovo divljanje među policama i kolicima za šoping. Video je postao trenutačni hit na YouTubeu

Bik koji se odvojio od stada na obližnjem stočnom sajmu u Ballinrobeu nije imao pametnijeg posla nego se zabaviti šopingom. Uletio je u obližnji supermarket i napravio rusvaj prije nego što je izašao van. Unezvjereni kupci i zaposlenici nisu mogli doći sebi od prizora.

'Otprilike na kilometar od naše trgovine bik je pobjegao sa stočnog sajma, galopirao pokraj benzinske stanice, skrenuo lijevo pa desno, i ravno u supermarket. Ušao je unutra, razgledao inventar, okrenuo se i istrčao van. Nisam mogao vjerovati svojim očima', priča vlasnik dućana John Cummins.

'Na kraju je ispalo sve dobro, no moglo je završiti tragično. Da je bik naletio na trudnicu ili dijete ili na bilo koga u trgovini... sva je sreća što nitko nije ozlijeđen', nastavio je vlasnik, a snimka sigurnosne kamere svjedoči da je jedan muškarac za dlaku izbjegao nalet podivljale životinje.

Životinja je naposlijetku uhvaćena i vraćena na sajam.

Video snimka bika u šopingu postala je hit na YouTubeu. Pogledajte: