ZRELA ZA CESTU

Putovanje svijetom u banani

04.07.2011 u 11:05

Bionic
Reading

Steve Braithwaite ne mora se brinuti hoće li ga prolaznici primijetiti s obzirom na to da se vozi po SAD-u u ogromnoj banani. Iako je Amerikanac prvenstveno sagradio voće koje može voziti za svoj gušt, njegovo žuto vozilo ima i plemenitu nakanu – skrenuti pažnju na oboljele od tromboze vena

Amerikanac Steve Braithwaite stigao je nedavno u Flint u Michiganu gdje je odmah postao poznat. Mnogi prolaznici su ga fotografirali dok je većina samo zbunjeno gledala u vlasnika ogromne motorizirane banane

Braithwaite je prije nekoliko godina odlučio da želi pretvoriti svoj kamionet Ford F-150 u ogromnu bananu i tako se voziti svuda po svijetu. Nakon što je uspješno završio svoj projekt u Coopesburgu u Pennsylvaniji i tamo svoje susjede iznenadio novim žutim vozilom, odlučio je posjetiti i Flint u Michiganu u kojem ima rodbinu.

Vlasnik jedinstvenog vozila kaže da nije imao pojma koliko će uživati u osmijesima ljudi kad ugledaju njegovu 'bananu'. Razlog više za zadovoljstvo Braithwaite našao je u činjenici da je prije dvije godine kupio Ford F-150 koji je pretvorio u bananu na otpadu u blizini Flinta.

Svatko ima svoju bananu – glasi uzrečica koju Steve Braithwaite bez srama svakako može iskoristiti dok parkira svoju 'bananu' pred kućom u Coopersburgu.