POMOLIMO SE

Promašio zavoj i završio na krovu crkve

27.01.2009 u 09:20

Bionic
Reading

Njemački vozač koji je punoj brzini promašio zavoj odlučio se pomoliti Svevišnjem da mu sačuva život. Jer, kako drukčije protumačiti nezabilježenu činjenicu da je s autom završio u krovu crkve, šest metara iznad zemlje

Mladić star 23 godine definitivno će jednoga dana imati što ispričati unucima uz pucketanje kamina. Naime, nakon što je u punoj brzini uletio u zavoj, odbio se od cestovnog branika i odletio svojim vozilom šest metara u zrak. Putanja crne Škode završila je ni manje ni više nego u krovu obližnje luteranske crkve.

Policija je objasnila da je ograda uz cestu djelovala kao feder za jureće vozilo te ga je katapultirala na nevjerojatnu visinu. Škoda je letjela tridesetak metara prije nego se zakucala u krovne crepove protestantske bogomolje koja će si odsad moći pribrojiti i jedno čudo - vozač, premda je pretrpio ozbiljne ozljede, nije u životnoj opasnosti.

'Nikada nismo vidjeli ovakvo što', izjavio je Frank Fischer, glasnogovornik policije u Chemnitzu, gdje je u nedjelju navečer odigrala leteća drama.

Automobil je ubrzo izvađen iz krova pomoću dizalice.

Pogledajte video: