HOROSKOP ZVIJEZDA

Poznati Škorpioni nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

15.11.2012 u 09:51

Bionic
Reading

Astrolozi Škorpione smatraju jednim od najkvalitetnijih znakova zodijaka, no s njima nije uvijek lako. Premda su reakcije na njihov znak kod ljudi dvojake, rijetko tko će proći ravnodušno pokraj Škorpiona

Tipični Škorpioni su neustrašivi, hrabro se suočavaju s bolom i neimaštinom vječno se rugajući neuspjehu jer su uvjereni da im unutrašnja snaga koju posjeduju može pomoći prebroditi svaku krizu. Zato ni ne čudi da su mnogi uspješni glumci, pjevači i političari rođeni upravo u znaku Škorpiona.

JULIA ROBERTS

Rođena: 28. listopada 1967, Smyrna, Georgia, SAD

'Ljubimica Amerike', Julia Roberts, spada među one šarmantne Škorpione koji uživaju u svojoj privatnosti. To se možda čini nemoguće budući da se radi o jednoj od najbolje plaćenih i najpoznatijih glumica na svijetu, no zahvaljujući Mjesecu u logičnoj, sigurnoj Djevici, ona to bez problema realizira. Nakon perioda u kojem je mijenjala partnere, smirila se sa snimateljem Dannyjem Moderom, s kojim ima troje djece. Ona i dalje briljira na velikom platnu, a privatni život drži dalje od medija.

WINONA RYDER

Rođena: 29. listopada 1971, Winona, Minnesota, SAD

Premda se u kontekstu Winone Ryder mora spomenuti incident s krađom iz 2001. godine, ipak nema dvojbe – ona iza sebe ima uspješnu 25-godišnju glumačku karijeru. Njezina natalna karta pokazuje snažan sukob Sunca u Škorpionu s Mjesecom koji joj se nalazi u Ribama, a ako tome još pridodate Vodenjaka u Marsu, onda više ništa kod nje nije sigurno. Možete je pokušati shvatiti, ali ono što se stvarno zbiva u njezinoj glavi najčešće ostaje dobro skrivena tajna.

DEMI MOORE

Rođena: 11. studenog 1962, Roswell, New Mexico, SAD

Demi je intrigantni četverostruki Škorpion s Mjesecom u Biku koji njezinoj osobnosti daje ekstremnu žestinu i žar. Ništa neće napraviti napola, a to je jasno iz njezine predanosti glumačkoj karijeri, kao i veze s bivšim suprugom, Ashtonom Kutcherom, i predanosti kabali. S tri kćeri koje u njoj gledaju apsolutni uzor, Moore je snažna žena na koju se mnogi mogu ugledati.

MEG RYAN

Rođena: 19. studenog 1961, Fairfield, Connecticut, SAD

Meg Ryan je nekad nosila nadimak 'ljubimica Amerike', a njezini filmovi su širom svijeta zaradili preko 850 milijuna dolara. Svojom raščupanom, kratkom kosom i veselim karakterom postala je prepoznatljiva ženska glumica iz romantičnih hitova poput 'Kad je Harry sreo Sally', 'Imaš poruku' i 'Romansa u Seattleu'. Budući da se radi o Škorpionu, ispod nježne i prpošne vanjštine krije se sve i svašta, a s Mjesecom u agresivnom i kompetitivnom Ovnu, Ryan ima stranu koja nije uvijek tako naivna i nevina kao što djeluje.

ANNE HATHAWAY

Rođena: 12. studenog 1982, Brooklyn, New York, SAD

Annina natalna karta sadrži tri aspekta u znaku Škorpiona što je čini vrlo tajnovitom osobom. Ona je talentirana glumica koja je primila niz pohvala i nagrada za filmove 'Rachel se udaje' i 'Ljubav i ostale droge' između ostalog. Danas je ona osim toga i modna ikona, fotografi je slijede u stopu i koriste svaku priliku da zabilježe kako izgleda i kuda se kreće.

LEONARDO DICAPRIO

Rođen: 11. studenog 1974, Hollywood, Kalifornija, SAD

DiCaprio je od TV serije 'Growing Pains' prošao dugačak put. Premda je vrlo otvoren kad su njegovi ciljevi u pitanju, poput problema globalnog zatopljenja i okoliša, u privatnom je životu primjer one poslovice 'tiha voda brege dere', što je klasična osobina jednog Škorpiona. Njegovo se ime često veže uz prekrasne manekenke, ali Leo još uvijek traži onu pravu. S obzirom na njegovu Veneru u zahtjevnom i posesivnom Škorpionu, to će trebati zbilja biti posebna žena!

MATTHEW MCCONAUGHEY

Rođen: 4. studenog 1969, Uvalde, Teksas, SAD

Nakon što se istaknuo u filmskom svijetu filmom 'Dazed and Confused', Matthew je ostao stalno ime ne samo u Hollywoodu, nego i svojevrstan uzor opuštenim, klošarskim hipijima i surferima. Sunce mu se nalazi u fantastičnom Škorpionu, kao i Merkur i Neptun, što je stvorilo ekstremno strastvenu osobnost u svim stvarima kojih se prihvati. Već godinama je smiren uz ženu i djecu, a neobuzdane je dane ostavio iza sebe.

RYAN REYNOLDS

Rođen: 23. listopada 1976, Vancouver, Kanada

S četiri aspekta, uključujući Sunce, u odvažnom i misterioznom Škorpionu, Ryan je vrlo strastven muškarac! Premda je karijeru započeo u kanadskim sapunicama, uspješno se progurao u Hollywood filmom 'Tulum film' ('Van Wilder') iz 2002. Otad je postajao sve popularniji, a njegove uloge sve ozbiljnije. S Jupiterom, planetom sreće, u odlučnom Biku ima nevjerojatnu sposobnost graditi svoju sreću teškim radom i predanošću.

DOLPH LUNDGREN

Rođen: 3. studenog 1957, Stockholm, Švedska

Za muškarca kojeg prati ubojita reputacija iz akcijskih filmova, Dolph ima začuđujuće miran i dobar astrološki profil. Moćno Sunce u Škorpionu čini ga vrijednim suparnikom, a Mjesec u nježnim Ribama pokazuje da ima i opušteniju, sanjarsku stranu. Istina je da je Rockyju skoro razvalio njušku, ali u stvarnom životu on je tip muškarca koji ne skriva da u njemu postoji i nježnija strana.

GERARD BUTLER

Rođen: 13. studenog 1969, Glasgow, Škotska

Ne možete zadovoljiti baš sve oko sebe, ali škotski glumac i šarmer Gerard Butler je zbilja blizu tome. Žene ga obožavaju zbog njegove seksi, misteriozne škorpionske prirode, dok muškarci vole njegove akcijske uloge, poput one u '300' ili 'Drakuli 2000'. U stvari, on ima više od jednog aspekta u moćnom i snažnom Škorpionu, dok njegovim emocijama vlada strogi i konzervativni Jarac koji samo pojačava njegovu ozbiljnu, sramežljivu prirodu. U stvarnom životu zbog toga se osjeća neugodno u posve spontanim situacijama, što se nikad ne bi moglo zaključiti po njegovim filmskim ulogama.