KRŠĆANSKA KAMA SUTRA

Poljskom svećeniku seks je božanski

26.07.2010 u 11:29

Bionic
Reading

Nakon svog prvijenca 'Sve ono što ne znate o seksu - za supružnike koji vole Boga' Ksawery Knotz na tržište je izbacio još jedan hit, svoju najnoviju knjigu 'Seks je božanski'

Otac Ksawery Knotz poučava sve katolike seksu u svojoj najnovijoj knjizi 'Seks je božanski'. Ovaj svećenik ohrabruje parove na vođenje ljubavi te se trudi objasniti što daje iskru seksualnom životu.

Na pitanje što svećenik može znati o seksu, otac Knotz odgovorio je da je to pitanje već čuo toliko puta da mu je smiješno. No čini se da kler možda ipak ima nekog pojma o tome što se događa između žene i muškarca u krevetu jer, prema Knotzu, ljubav i emocionalna veza dolaze od Boga, a seks je produbljenje te veze.

Štoviše, ovaj svećenik u svojoj knjizi zapravo sugerira da može pomoći s problemima koje katolički parovi imaju u krevetu. Svećenik kaže da je samo bitno razgovarati o seksu, a ne pomesti probleme pod tepih.

Ksawery Knotz kaže da su njegova vrata uvijek otvorena parovima koji žele razgovarati s njim, a jasno mu je da još uvijek ima mnogo ljudi kojima je neugodno razgovarati sa svojim partnerom o takvim stvarima.