NA RADOST MALIŠANA

Pogledajte suludi avion Hello Kitty

03.05.2012 u 09:47

Bionic
Reading

Tajvanska zrakoplovna tvrtka EVA Air nedavno je najavila da namjerava pretvoriti još dva svoja aviona u leteće reklame za japansku ikonu Hello Kitty. Osim što su izvana prekriveni crtežima za djecu, ovi zrakoplovi bit će i s unutarnje strane potpuno opremljeni raznim proizvodima linije Hello Kitty, a imat će i vlastiti ružičasti šalter za prijavu leta

Tajvanska zrakoplovna tvrtka EVA Air očito je imala uspjeha s jednim avionom koji je 2005. pretvorila u tematski zrakoplov s motivom Hello Kitty jer je nedavno najavila kako će isto učiniti s još dvije letjelice Airbus A330-300.

Dva velika putnička zrakoplova tako će postati leteće vesele reklame za Hello Kitty koju je 1974. stvorila tvrtka Sanrio, a koja danas vrijedi nekoliko milijardi dolara. Čini se kako svi vole roza mačkice s obzirom da će sada čak tri letjelice u potpunosti biti opremljene motivima i proizvodima Hello Kitty.

U svojoj najavi EVA Air pokazala je predanost da ispuni sve želje obožavateljima ovog brenda, pa je napravila korak dalje od svog prvog oslikanog aviona. Osim velikih crteža, tematskih naslona, maramica, čaša, jedaćeg pribora, tekućeg sapuna i kreme za ruke, svi oni koji će putovati novim zrakoplovima imat će priliku proći kroz specijalizirani šalter za prijavu leta s posebnim roza kartama.

Nesumnjivo se radi o ispunjenju želja svih obožavatelja linije Hello Kitty koja je dosad zarazila i mnoštvo drugih proizvoda – vozila, tematske parkove, dvorce, pa čak i oružje.