RITAM GA PONIO

Pogledajte kako dječak pleše dok sprema suđe

09.11.2011 u 07:00

Bionic
Reading

YouTube nam je donio još jednu internetsku zvjezdicu – Franklina koji voli plesati dok sprema suđe u perilicu. Frankie u zanosu svoje izvedbe nije ni primijetio da ga s vrata snima otac

Mladi Franklin postao je hit na internetu jer ga je otac snimio kako pleše dok sprema suđe u perilicu. Iako mu je bilo vidljivo neugodno kad je shvatio da ga tata snima, jednom kad je Frankie pogledao kratki film, dozvolio je ocu da stavi snimku na YouTube, piše Newslite.

Prije nego se bacio na (omiljeni?) kućanski posao, Franklin je zamolio oca da pokrene pjesmu 'Smooth criminal' od Michaela Jacksona. Otac je uskoro saznao i zašto.

Sve počinje malim pomacima glave na ritam muzike, no onda prerasta u ples. Do kraja snimke koju je Frankiejev otac snimio mobitelom rasplesani dječak bi vjerojatno oduševio i samog pokojnog kralja popa.

No, trenutak kad je Franklin primijetio da ga otac snima neprocjenjiv je jer je iz plesnih koraka u jednom naglom pokretu stavio ruke u džepove kao da se ništa ne događa i kao da ga nitko nije vidio.

'Bio je ljut i bilo mu je neugodno kad me je primijetio, no nakon što je vidio snimku, znao je da je za YouTube. Nije neobično da plešemo po kući s obzirom na to da se u našem domu potiče izražavanje svake vrste, a osim toga – sjajno je to otplesao', napisao je Franklinov otac ispod filma koji je stavio na internet.